|

Galatasaray avantaj peşinde

Galatasaray Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Real Madrid karşısına avantajlı skor için çıkacak.

Aa
00:00 - 3/04/2013 Çarşamba
Güncelleme: 10:01 - 3/04/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Galatasaray avantaj peşinde
Galatasaray avantaj peşinde

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Real Madrid'e konuk olacak Galatasaray, güçlü rakibi karşısında rövanş karşılaşması için avantaj arayacak.

Madrid'deki Santiago Bernabeu Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmada Moen'in yardımcılıklarını Kim Thomas Haglund ve Frank Andas yapacak. Sven Erik Midthjell'in dördüncü hakemliğini yapacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Ken Henry Johnsen ve Svein-Erik Edvartsen olacak.

Galatasaray Avrupa kupalarında 246. maçında

Sarı-kırmızılılar, geride kalan maçlarda 94 galibiyet, 64 beraberlik ve 87 yenilgi aldı.

Rakip filelere toplam 345 gol gönderen ''Cim Bom'', kalesinde 346 gole engel olamadı.

Terim'in yardımcıları ikinci kez Madrid deplasmanında

Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Fatih Terim'in yardımcılıklarını üstelenen Hasan Şaş, Ümit Davala ve Claudio Taffarel,Real Madrid deplasmanına ikinci kez gidecekler.

Mourinho'nun 3 öğrencisi

Real Madrid'in dünyaca ünlü Portekizli çalıştırıcısı Jose Mourinho, Galatasaray kadrosunda bulunan 3 oyuncuyla daha önce çalıştı.

Mourinho, eski öğrencileri Hamit Altıntop, Wesley Sneijder ve Didier Drogba'yı bu kez kendisine karşı sahada görecek.

Cim Bom yeni başarı peşinde

Sarı-kırmızılı ekip UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki rakibi Real Madrid karşısında, Avrupa başarılarına bir yenisini daha eklemeyi hedefliyor

''Devler Ligi''nde 1 kez yarı final oynama başarısı gösteren Galatasaray, beşinci kez son 8 takım arasına kaldı.

UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa'yı müzesinde bulunduran ''Cim Bom'', Kupa Galipleri Kupası'nda da 1 kez çeyrek finale çıkma başarısını gösterdi.

Aitor Karanka: Asla küçümseyemeyiz

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2000/2001 sezonundaki çeyrek final maçında Galatasaray'a karşı Real Madrid formasını giyen, şimdi de Real Madrid'de yardımcı antrenörlük yapan Aitor Karanka, ''Hücumda Drogba, Burak Yılmaz gibi çok tehlikeli futbolcuları var. Hamit gibi iyi şut çeken, Sneijder gibi önemli futbolculara sahipler. Asla onları küçümseyemeyiz'' şeklinde konuştu.


11 yıl önce