|

Galatasaray için futbolu bırakacak

Galatasaray'da 4. dönemine başlayan Fatih Terim'in yardımcıları netleşiyor. Levent Şahin ve Hasan Şaş'ın yardımcılardan biri olacağı kesinleşirken Johan Elmander'in ise kararı bekleniyor. İsveçli oyuncu Terim'in teklifini kabul ederse futbolu da bırakmış olacak.

Yeni Şafak
11:15 - 22/12/2017 Cuma
Güncelleme: 11:56 - 22/12/2017 Cuma
Yeni Şafak
Johan Elmander, Galatasaray'da oynadığı dönemde sarı kırmızılı taraftarların en sevdiği futbolculardan biriydi.
Johan Elmander, Galatasaray'da oynadığı dönemde sarı kırmızılı taraftarların en sevdiği futbolculardan biriydi.

Fatih Terim'in yardımcı teknik direktör adaylarından Johan Elmander'in sarı kırmızılılara dönüşü için kararı bekleniyor. Futbol kariyerini sürdürmeye devam eden İsveçli oyuncu, Terim'in teklifiyle ilgili kararını ailesiyle görüştükten sonra verecek. Elmander teklife 'evet' derse futbol kariyerini de sonlandırmış olacak.

Öte yandan Terim'in ilk yardımcısı bugün Terim'le birlikte Florya'ya geldi. Tecrübeli teknik adam, Milli Takım'da da beraber çalıştığı Levent Şahin'i yardımcılarından biri yaparken Hasan Şaş ve Elmander'in de ilerleyen günlerde takıma katılması bekleniyor.

  • Galatasaray'da ilk olarak 1996-2000 yılları arasında görev yapan Terim, 2002-2004'te ikinci kez takımın başında yer aldı. Son olarak 2011-2013'te Galatasaray'da teknik direktörlük yapan Fatih Terim, 4. kez sarı-kırmızılı ekibin başında yer alacak.

Fatih Terim, Galatasaray'ın teklifini bu sözlerle kabul etti. #Galatasaray #FatihTerim

Yeni Şafak Spor (@yenisafakspor)'in paylaştığı bir gönderi ()

#Galatasaray
#Fatih Terim
6 yıl önce