|

Galatasaray kafilesi İsviçre'ye gitti

Aa
00:00 - 19/09/2007 Çarşamba
Güncelleme: 11:41 - 19/09/2007 Çarşamba
Yeni Şafak
Galatasaray kafilesi İsviçre'ye gitti
Galatasaray kafilesi İsviçre'ye gitti

Galatasaray, İsviçre'nin FC Sion takımıylayarın oynayacağı UEFA Kupası 1. tur ilk maçı için uçakla Cenevre'ye gitti.

Galatasaray Futbol A. Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, bütün Avrupa Kupası maçları gibi yarınki karşılaşmanın da kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "İyi bir skorla ülkemize dönmek istiyoruz. Bunu da başaracak güçte bir kadroya sahibiz. Sakatlarımız var ama Galatasaray, kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip. Zaten böyle amaçlar düşünerek iyi bir ekip kurduk. Bu kadroya güveniyoruz. Tüm futbolcular görev verildiği takdirde bunu en iyi şekilde yerine getirecek durumda. Tek amacımız Galatasaray ve ülke adına puanlar alıp buraya dönmek" diye konuştu.




Bu arada kafileyle birlikte kulüp başkanı Özhan Canaydın ile Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar da İsviçre'ye gitti.

Sarı-kırmızılı kafilede sakatlıkları bulunan Okan, Arda ve Sabri ile Hakan Kadir Balta, Fırat, Mehmet Güven ve Özgürcan yer almadı.

Galatasaray, FC Sion maçı hazırlıklarını bu akşam, karşılaşmanın yapılacağı Cenevre Stadı'nda gerçekleştireceği idmanla tamamlayacak.



Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, idman öncesinde basın toplantısı düzenleyecek. Yarın TSİ 21. 15'de başlayacak maçı İspanyol hakem Carlos Megia Davila yönetecek.

Öte yandan, FC Sion maçı kafilesinde yer almayan Fırat, Hakan Kadir Balta, Mehmet Güven, Özgürcan, Sabri, Okan ve Arda ise bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana katıldı.



Sakatlıkları devam eden Sabri, Okan ve Arda, fizyoterapistler eşliğinde çalışmalarını sürdürürken, Okan, kulüp doktoru Murat Çevik gözetiminde Acıbadem Hastanesi'nde kontrolden geçti.


17 yıl önce