|

Galatasaray seçime gidiyor: Mustafa Cengiz aday olamayacak

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetiminin ikinci döneminde idari yönden ibra edilmemesi üzerine sarı kırmızılı kulüpte seçim kararı alınacak.

Yeni Şafak
23:24 - 23/03/2019 Cumartesi
Güncelleme: 00:14 - 24/03/2019 Pazar
DHA
Galatasaray.
Galatasaray.

Galatasaray'ın yıllık olağan mali genel kurulu bugün gerçekleştirilirken, mevcut başkan Mustafa Cengiz ve yönetiminin ikinci dönemi mali açıdan ibra edildi ancak idari açıdan ibra edilmedi.

İdari yönden ibra edilmemesi üzerine başkan Mustafa Cengiz'in 30 gün içerisinde yönetimi olağanüstü toplayarak bir seçim kararı alması gerekiyor.

Alınan kararın ardından yapılacak seçimde, Galatasaray Kulübü tüzüğüne göre idari olarak ibra edilmeyen başkan Mustafa Cengiz başkanlığa aday olamayacak.

  • Mustafa Cengiz aleyhinde çıkan ibra kararıyla birlikte, Adnan Polat'tan sonra ibra edilmeyen ikinci Galatasaray başkanı oldu.
Dursun Özbek tekrar başkan olabilir

Galatasaray kulislerinde konuşulanlara göre eski başkan Dursun Özbek'in kulübün başkanlığına tekrar aday olacağı belirtiliyor. Bununla birlikte Ozan Korkut ve ekibinin de başkanlık için çalışma yürüttükleri aktarıldı.

Zayıf bir ihtimale göre ise Faruk Süren'in yoğun istek olması halinde tekrar başkanlık koltuğuna oturmayı düşünebileceği yönünde.


#Galatasaray
#Mustafa Cengiz
5 yıl önce
default-profile-img