|

'Galatasaray Tiote ile anlaştı' iddiası

Galatasaray Kulübü'nün Lassana Diarra transferinin çıkmaza girmesinin ardından B planı devreye sokarak, Newcastle United'ın 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Cheik Tiote ile anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

Yeni Şafak
15:10 - 27/08/2016 Cumartesi
Güncelleme: 15:41 - 27/08/2016 Cumartesi
Diğer
Galatasaray'ın Newcastle United'ın orta saha oyuncusu Tiote'yi yarın İstanbul'a getireceği belirtildi.
Galatasaray'ın Newcastle United'ın orta saha oyuncusu Tiote'yi yarın İstanbul'a getireceği belirtildi.

Marsilya'da forma giyen Fransız ön libero Lassana Diarra'nın transferinin çıkmaza girmesi üzerine yeni arayışlara giren Galatasaray yönetiminin, sürpriz bir isimle anlaşmaya vardığı belirtildi.



Hürriyet'in iddiasına göre; sarı kırmızılılar Diarra'ya alternatif olarak düşünülen Fildişi Sahilli ön libero Cheik Tiote'yi yarın İstanbul'a getiriyor. 6 yıldır forma giydiği Newcastle United'dan ayrılma kararı alan 30 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı yönetimle her konuda anlaşmaya vardığı aktarıldı.



Yarın geliyor

Cheik Tiote'ni yarın menajeriyle birlikte İstanbul'a geldikten sonra yöneticilerle son kez masaya oturarak transferiyle ilgili son detayları görüşeceği, futbolcu ile Galatasaray yönetimi arasında gerçekleşecek son görüşmenin ardından imzaların atılacağı belirtildi.



  • Fildişi Sahili Milli Takımı'nda da forma giyen Tiote'nin, Newcastle ile 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Defansif yönüyle ön plana çıkan tecrübeli futbolcu, geçen sezon Premier Lig'de 20 maça çıkarken skor üretemedi.




#Newcastle United
#Cheik Tiote
#Galatasaray
8 yıl önce