|

Galatasaray'da Feghouli'nin performansı tartışılıyor

Galatasaray'ın Cezayirli oyuncusu Feghouli'nin maç içerisindeki olumsuz tavırları sarı-kırmızılı taraftarlar arasında endişeye neden olurken, yıldız futbolcuyla ilgili dikkat çeken bir yorum geldi.

Yeni Şafak
15:26 - 17/01/2018 Çarşamba
Güncelleme: 17:19 - 17/01/2018 Çarşamba
Diğer
Feghouli Galatasaray formasıyla çıktığı 12 maçta 3 gol, 3 asist kaydetti.
Feghouli Galatasaray formasıyla çıktığı 12 maçta 3 gol, 3 asist kaydetti.

Tuzlaspor'la oynanan hazırlık maçında rakibine karşı yaptığı sert hareket nedeniyle eleştirilerin hedefinde olan Feghouli'nin maçlardaki etkisiz görüntüsü tartışmalara neden oldu.

Sarı-kırmızılı takımı yakından takip eden Milliyet muhabiri Nevzat Dindar, Cezayirli oyuncunun böyle devam etmesi durumunda sezon sonunda takımdan gönderilebileceğini söyledi.

Dindar'ın Feghouli ile ilgili dikkat çeken yorumlar şöyle;
"Galatasaray'ın Van Persie'si olur"
  • "Feghouli'nin sorununu kimse çözebilmiş değil. Trabzonspor maçında Olcay'la yaşadığı problem, aldığı ceza var. Genel olarak Galatasaray için büyük bir hayal kırıklığı. Feghouli bu şekilde oynarsa Galatasaray sezon sonunda yollarını ayırır. Galatasaray'ın Van Persie'si olur. Son maçtaki hareketi doğru olmayan, tepki çeken hareketti. Feghouli ekstra hiçbir şey yapmıyor. Bursaspor maçında attığı gol var. O paranın karşılığı bu değildir. Fatih hocanın olduğu yerde de Feghouli de farklı olmak zorunda."

#Galatasaray
#Feghouli
6 yıl önce