|

Galatasaray'da üç yıldıza 'kulüp bulun' resti

Galatasaray'da Gomis, Belhanda ve Feghouli'nin menajerleri İstanbul'a çağrıldı. Maaş ödeme konusunda yardımcı olmazlarsa bu üç futbolcu için 'kulüp bulun' mesajı verileceği belirtildi.

Yeni Şafak
11:03 - 12/08/2018 Pazar
Güncelleme: 11:54 - 12/08/2018 Pazar
Diğer
Üç yıldız yeni sezonun ilk maçında sürpriz bir şekilde yedekler arasında yer almıştı.
Üç yıldız yeni sezonun ilk maçında sürpriz bir şekilde yedekler arasında yer almıştı.

Galatasaray'ın, Ankaragücü maçında yedek soyundurulan Gomis, Feghouli ve Belhanda’yı satılığa çıkarabileceği ifade edildi. Buna gerekçe olarak ise oyuncuların yüksek maliyetleri gösterildi.

Milliyet'te yer alan habere göre ödemelerde zorlanan sarı-kırmızılı yönetim, Gomis, Feghouli ve Belhanda’nın menajerlerini İstanbul’a davet etti.


"Bu paraları ödeyecek durumumuz yok"

Sarı-kırmızılıların, “Zor bir dönemden geçiyoruz. Dövizdeki dalgalanma sonrası sıkıntılarımız arttı. Bizim futbolculara bu paraları ödeyecek durumumuz yok. Bu konuda isteyen istediği yere gidebilir. Siz de başınızın çaresine bakın. Oyunculara kulüp bulun. İyi tekliflere kapımız açık. Futbolcular burada kalacaksa ödeme takvimi konusunda bize yardım etmek zorundalar” mesajını verecekleri belirtildi.

Transfer için kaynak oluşturulacak

Galatasaray’da Gomis ve Belhanda 3 milyon 350 euro, Feghouli 3 milyon 850 euro net kazanıyor. Primlerle beraber futbolcuların kulübe yıllık maliyeti daha da artıyor. Sarı-kırmızılılar bu isimlerin satışına göre transfer için kaynak oluşturabilecek ve Fatih Terim’in istediği transferleri gerçekleştirebilecek.


#Galatasaray
#Gomis
#Belhanda
#Feghouli
6 yıl önce