|

Galatasaray'dan büyük pişmanlık

Fransız golcü Andre Pierre Gignac sene başında maddi problemler nedeniyle kendisini transfer etmeyen Galatasaray’ı, her geçen gün pişman etmeye devam ediyor.

Yeni Şafak
09:48 - 6/04/2016 Çarşamba
Güncelleme: 07:02 - 6/04/2016 Çarşamba
Diğer

Andre Pierre Gignac ismi, kötü geçen bir sezonda Galatasaray taraftarlarının içini en çok acıtan isim olabilir. Sezon başında sarı kırmızılı takımın gündemine gelen Fransız golcünün transferi bitmeye çok yaklaşmıştı.



Marsilya'da geçirdiği 5 yılda oldukça başarılı bir grafik çizen ve bu performansıyla Fransa Milli Takımı'na seçilen Gignac, geçtiğimiz yaz kulübüyle olan sözleşmesini yenilememe kararı almış ve serbest oyuncu statüsüne yükselmişti.



Bonservisi elindeydi

Bonservisi elinde olan Andre Pierre Gignac ile, birçok Avrupa kulübü ile adı anılmış olmasına rağmen imza atmaya en çok yaklaşan kulüp Galatasaray olmuştu. İmza parası ve yıllık ücrette anlaşılan oyuncu ile, banka teminatı konusunda mutabakata varamayan sarı kırmızılılar, imza aşamasındaki transferi gerçekleştirememişti.




Kaçan balık büyük oldu

Bu transferin gerçekleşememiş olması sonrasında tercihini Meksika Ligi takımlarından Tigres'ten yana kullanan futbolcu, bu kulüpte adeta uçuşa geçti. Yeni takımıyla şu ana kadar 37 resmi maça çıkan 30 yaşındaki Gignac 29 gol attı ve 3 de asist yaptı. Son olarak dün gece oynanan CONCACAF Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Queretaro ile oynanan ve Tigres'nin 2-0 kazanarak finale çıktığı maçta 2 gol de Gignac'tan geldi.






#galatasaray
#transfer
8 yıl önce