|

Galatasaray'ın eski yıldızı Telles zirveye tırmanıyor

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon başında Portekiz ekibi Porto'ya sattığı Alex Telles'in değeri yükselmeye devam ediyor. Bu sezon çıktığı 32 resmi maçta 16 asist yapma başarısı gösteren 25 yaşındaki sol bek Brezilya Milli Takımı'ndan da teklif bekliyor. Telles'in taliplileri arasında ise oldukça güçlü takımlar var.

Yeni Şafak
18:02 - 7/02/2018 Çarşamba
Güncelleme: 18:53 - 7/02/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Galatasaray'ın eski yıldızı Alex Telles, Porto'daki ikinci sezonunda Avrupa devlerinin dikkatini çekmeye başladı.
Galatasaray'ın eski yıldızı Alex Telles, Porto'daki ikinci sezonunda Avrupa devlerinin dikkatini çekmeye başladı.

Porto'nun 2 sezon önce Galatasaray'dan 6.5 milyon euro bedelle transfer ettiği Alex Telles, kariyerinin zirve performansını sergiliyor. Bu sezon takımıyla çıktığı 32 maçta 16 asist yapan başarılı sol bek Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Tite'nin de radarında bulunuyor.

Henüz A Milli Takım forması giymeyen futbolcunun gösterdiği bu dikkat çekici performansın ardından bu yaz Rusya'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda şans bulması bekleniyor. Transfermarkt değeri 16 milyon euroyu bulan Telles'in Dünya Kupası'nda oynaması durumunda ise bu rakamın iki katına çıkması ön görülüyor.

Chelsea ve Atletico Madrid takipte
  • Alex Telles'i izleyen kulüpler arasında Premier Lig'den Chelsea ve La Liga'dan Atletico Madrid bulunuyor. İki kulübün de yaz transfer döneminde oyuncuyu transfer etmek için girişimlerde bulunabileceği belirtilirken Portekiz basını oyuncunun serbest kalma bedeli olduğunun altını çiziyor. Buna göre oyuncuyu almak isteyen bir kulübün Porto'ya 40 milyon euro ödeme yapması gerekiyor.



#Alex Telles
#Galatasaray
#Porto
6 yıl önce