|

Galatsaray Güneyligil ile imzaladı

Sarı-Kırmızılı kulüp, bayan voleybol takımının başantrenörü olan Ataman Güneyligil'in sözleşmesini iki yıl daha uzatıldığını açıkladı.

Yeni Şafak
16:52 - 5/02/2016 الجمعة
Güncelleme: 15:02 - 5/02/2016 الجمعة
IHA

Galatasaray'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "2015-2016 sezonu ile birlikte Galatasaray Bayan Voleybol Takımı Başantrenörlük görevine getirilen Ataman Güneyligil'in Kulübümüz ile olan sözleşmesi yeni sezondan itibaren iki sene süre ile 2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarını kapsayacak biçimde uzatılmıştır" denildi.



Güneyligil'in sözleşmesinin uzatılması hakkında açıklamalarda bulunan Voleybol Şubesi'nden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce, Galatasaray Bayan Voleybol Takımı'nın gerek sportif başarı gerekse takımdaşlık, Galatasaraylılık anlamında kimyasının tuttuğunu söyledi ve sözlerine şöyle devam etti:



"Güvenimizin tam olduğunu hoca başantrenörlük görevine ilk geldiğinde de ifade etmiştim. Zorlu bir ligde hocamız, ekibi ve sporcularımızın özverili çalışmalarıyla istikrarlı biçimde ilerliyoruz. Sözleşmenin uzatılmasının camiamıza ve Ataman hocaya hayırlı olmasını diliyorum.”

#galatasaray
#Ataman Güneyligil
#imza
٪d سنوات قبل