|

Genç güreşçiler mindere çıkıyor

Genç Erkekler Grekoromen ve Serbest Güreş Milli Takımlarımız, 11-13 Nisan 2014 tarihleri arasında Romanya''nın başkenti Bükreş''te düzenlenecek özel bir turnuvada ülkemizi temsil edecekler.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 10/04/2014 Perşembe
Güncelleme: 10:31 - 10/04/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Genç güreşçiler mindere çıkıyor
Genç güreşçiler mindere çıkıyor

Türk güreşinin emin ellerde olduğunu mücadele ettikleri bütün uluslararası platformlarda ispat eden genç güreşçilerimiz, bu hafta sonu Romanya''da madalya mücadelesi verecekler.

Grekoromen ve Serbest Stilde toplamda 32 sporcu ile Bükreş''te boy gösterecek olan Milli Mayolar, Türk güreşinin Dünyadaki yerini bir kez daha gözler önüne serebilmek için ter dökecekler.

Juniors Stefan Rusu & Ioan W. Popovici And Cadets Gheorghe Berceanu & Vasile Iorga Turnuvası için Romanya''ya giden Milli Takım kafilesinde yer alan isimler şu şekilde:

Serbest:
Adem Bulduk, Veli Yantır, Samet Sobacı, Sedat Özdemir, M.Volakn Asan, Yahya Çankaya, Ö.Uğur Örcan, İbrahim Şimşek, Sezai Arslan, Ramazan Üngör, E.Dursun Turan, R.Taki Özdemir, Çağrı Çiğdem, Caner Demirtaş, Bekir Şahin, Sinan Yıldırım.
Grekoromen:
M.Can Dokgöz, Ayhan Gebecik, Abdi Sucu, Ali Aktaş, Kemal Can Başar, Selçuk Can, Burhan Akbudak, Batuhan Koyuncu, H.Berk Kılınç, Etham Alkan, Mahmut Çöl, İbrahim Tığcı, Ali Yücel, Onur Dikmen, Emrah Yörük, Fikret Keser.
Antrenörler:
Yusuf Düzer, Mahmut Altay, Efrahim Kahraman, Yaşar Sefil.
10 yıl önce