|

GOLLER KADIKÖY'DE

"İskoçya'daki beraberlik sadece bize avantaj sağladı" diyen Denizli, Rangers karşısında Saracoğlu Stadı'ndaki tartışılmaz üstünlüklerine güvendiklerini söyledi.

z
00:00 - 10/08/2001 Friday
Güncelleme: 14:58 - 29/05/2014 Thursday
Yeni Şafak
GOLLER KADIKÖY'DE
GOLLER KADIKÖY'DE

Fenerbahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda deplasmanda Glasgow Rangers takımıyla 0-0 berabere kalarak, rövanş için avantajlı bir skor elde ettiklerini söyledi. Denizli, Rangers'ın deplasmanlarda daha iyi bir futbol oynadığını belirterek "Biz de kendi sahamızda iyi futbol oynuyoruz. Kadıköy'deki serimize Rangers'ta katılacak. Henüz birşey bitmedi. Sadece avantajlı bir skor elde ettik. Tur kapısını araladık" dedi.

Ses akustiği yapılmalı

Şükrü Saraçoğlu'ndaki restorasyondan dolayı rövanşta etkili bir seyirci akustiği sağ-layamayacaklarını belirten Denizli, "Tribün, futbolcular ve taraftarlar geçtiğimiz sezon inanılmaz bir birliktelik oluşturmuştuk. Ancak maraton tribününün yıkılmasıyla stattaki atmosfer değişti. Bunun için statta ses düzeniyle ilgili bir şeyler yapılmalı. Aksi takdirde Kadıköy'deki maç aleyhimize dönebilir" diye konuştu.

Kahraman Mustafa

SARI-LACİVERTLİ taraftarlar, internetteki sayfalarında Rangers maçında Caniggia ve Mols'u adeta sahadan silen Mustafa Doğan'ı kahraman ilan etti. 0-0'lık sonuca sevinemediklerini söyleyen Mustafa ise "En azından bir gol atmak istiyorduk. Bu iş daha bitmedi. İlk sınavda iyi mücadele ettik. 2. maça bakacağız. F.Bahçe'de hedefler küçülmez, büyür. Rangers'ı de yenip Şampiyonlar Ligi'ne gireceğiz. Şanslar yüzde 50-50. Ancak bizim saha avantajımız var. Bunu da iyi kullanmalıyız" dedi.

Özdemir: Tur şansımız % 80

ASBAŞKAN Nihat Özdemir, Rangers maçında Fenerbahçe'nin hiç kimsenin beklemediği bir futbol oynayarak tur şansını yükselttiğini söyledi. Özdemir, "İskoçya'dan galibiyetle dönmek isterdik. Ancak olmadı. 0-0'lık sonuçla şansımızı arttırdık. Futbolcular yürekten oynadılar. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne girip Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek. Tur şansımız ise yüzde 80" diye konuştu.

23 years ago