|

Gözler Belhanda ve Feghouli’nin satışında

Transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray, elindeki yüksek maliyetli oyuncuları da bir an önce göndermek istiyor. Sarı-kırmızılılarda satış listesinin başında olan isimler ise Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli.

Yeni Şafak
04:00 - 22/08/2018 Çarşamba
Güncelleme: 03:42 - 22/08/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli.
Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli.

Transfer sezonunun bitimine sayılı günler kala çalışmalarını hazlandıran Galatasaray’da gelecek oyuncuların yanı sıra gidecek futbolcular da merak edilen konuların başında geliyor. UEFA’nın Finansal Fair-Play kısıtlaması nedeniyle satmadan oyuncu transferi gerçekleştireyemen Galatasaray’da gözler Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli’ye çevrilmiş durumda. Uzun uğraşlar sonunda Emre Akbaba’yı takıma dahil ederek bir bakıma Belhanda’yı boşa çıkaran sarı-kırmızılıların, oyuncu için gelecek teklifleri değerlendirmeye aldığı öğrenildi. Daha önce adı bir çok kulüple de anılan Faslı oyuncu için şimdiye kadar en ciddi teklif Fenerbahçe’den Giuliano’yu transfer eden Al Nassr Kulübü olduğu belirtildi. Galataray’a daha önce yaptığı teklifi kabul edilmeyen Suudi Arabistan kulübünün yarına kadar yeni bir teklif sunarak bu transferi neticelendirmesi bekleniyor.

MALİYET NEDENİYLE
GÖNDERİLECEK

Sarı-kırmızılıların en çok kazanan oyuncularından biri olan Feghouli, yüksek maliyeti ve özellikle Akhisarspor’a karşı kaybedilen Süper Kupa maçındaki umursamaz tavırları nedeniyle yeni sezonda adeta istenmeyen adam ilan edildi. Süper Lig’de geride kalan iki hafta sonunda teknik heyet tarafından oynatılmayan Cezayirli oyuncu için menajerine kulüp bulması talimatı verilmişti. Feghouli konusunda bu gelişmeler yaşanırken, Cezayir basısnında çıkan haberlere göre, Feghouli’nin ligde iki haftadır yedek kaldığı, yüksek maaşı nedeniyle de takım içinde bir sorun olduğu kaydedildi. Haberde ayrıca tecrübeli futbolcuya Arap takımlarının ilgi gösterdiği de iddia edildi.

#Younes Belhanda
#Sofiane Feghouli
#Galatasaray
6 yıl önce