|

G.Saray'a çöplüğün yolunu gösterdik

Helsingborg'un galibiyeti İsveç'te zafer havası estirdi. Gazeteler maçı manşetlere taşırken, Larsson “G.Saray'a çöplüğün yolunu gösterdik” dedi. Teknik Direktör Baxter ise “Bizi küçük görenlere dersini verdik” diye konuştu.

00:00 - 10/11/2007 Cumartesi
Güncelleme: 01:06 - 10/11/2007 Cumartesi
Yeni Şafak
G.Saray'a çöplüğün yolunu gösterdik
G.Saray'a çöplüğün yolunu gösterdik

Helsingborg'un G.Saray'ı deplasmanda 3-2 mağlup etmesi, İsveç'te büyük sevinçle karşılandı. İsveç gazeteleri, Helsingborg'un G.Saray gibi büyük bir devi devirdiğine dikkat çekerek, “Helsingborg G.Saray'ı çöpe attı”, “Avrupa Nakavt'ı”, “Stuart Baxter'in yeni Avrupa süksesi” gibi manşetler kullandılar. Afton Bladet Spor gazetesi, “Cehennem ateşinde”, “İstanbul'daki çöplüğün mimarı Henrik Larsson”, “Linderoth'un zor akşamı” manşetleri ile, Helsingborg'u hafife almamaları konusunda yaptığı uyarıları hiçbir G.Saraylının dinlememesi yüzünden sarı kırmızılı takımın mağlubiyet aldığını yazdılar.

4-5 GOL ATABİLİRDİK

Teknik direktör Baxter, G.Saray karşısında aldıkları beklenmeyen galibiyet için “Bu galibiyet benim için Şampiyonlar Ligi'nden daha önemli. Bu başarı, bizi küçük görenlere ders oldu. İstanbul'da Beşiktaş Liverpool'a, F.Bahçe, PSV'ye karşı gücünü gösterdi, ama biz lider G.Saray'ı yendik. Nasıl oldu ben de bilmiyorum, ama 4-5 gol atabilirdik” dedi. Takımın yıldızı Henrik Larsson ise “Hepimiz hayvanlar gibi çalıştık. G.Saray'a çöplüğün yolunu gösterdik” şeklinde konuştu.


16 yıl önce