|

Hakan-Hagi formülü

Tribünden yükselen 'İmparator' sesleri karşılık bulmadı. Sportif direktör olarak Hakan Şükür ile anlaşma sağlandı. Hakan ise Gheorge Hagi'yi seçti

00:00 - 20/10/2010 Çarşamba
Güncelleme: 00:44 - 20/10/2010 Çarşamba
Yeni Şafak
Hakan-Hagi formülü
Hakan-Hagi formülü

Frank Rijkaard'la yolları ayırma kararı veren ancak bunun için uygun zemin kovalayan sarı-kırmızılılar bir yandan da alternatif isimler üzerinde çalışıyor. Sarı-kırmızılı takımda tribünlerin Ankaragücü maçı sırasında yükselttiği "İmparator" sesleri karşılık bulmadı. Hakan Şükür'ün sportif direktörlüğe getirilmesi, Fatih Terim ismini gündemden tamamen kaldırdı. Hakan, bu konu ile ilgili sorular üzerine teklif aldığını doğruladı.

Hakan Şükür, Galatasaray İkinci Başkanı Mehmet Helvacı ile bir araya geldiğini ve kendisine sportif direktörlük teklifini ilettiğini söyledi. Hakan Şükür, Başkan Adnan Polat ile de görüştüğünü ve kafalarındaki sportif direktörlük için kendisini düşündüklerini ilettiğini söyledi. Teklife kesin bir cevap vermediğini belirten Şükür'ün kabul etmesi halinde, teknik direktörlük için G.Saray'ın eski Rumen yıldızı Gheroge Hagi'yi düşündüğü ifade edildi.






14 yıl önce