|

HAMİ YUVADA KALDI

Dış transferde ismi duyulmamış yetenekli isimleri tercih eden Bordo-Mavililer, dün kaptan Hami ve Metin Aktaş'a boş mukaveleye imza attırdı.

.
00:00 - 10/06/2001 Pazar
Güncelleme: 16:11 - 7/05/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
HAMİ YUVADA KALDI
HAMİ YUVADA KALDI

Kaptanla bir yıl daha

Dış transferde önceki gün Belçika'dan Somers'e imza attıran Trabzonspor, iç transferde kaptan Hami ve kaleci Metin Aktaş ile yeniden sözleşme imzaladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, kulüp futbol şubesi sorumlusu Serdar Bali ile yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu imza töreninde, Hami ve Metin boş sözleşmeye imza attılar. Kaptan Hami, iç transferde ilk imzaları kendilerinin attığını belirterek, ''Yuvamda kaldığım için mutluyum" dedi.

Metin de imzaladı

Kaptan Hami, "Trabzonspor'a severek, isteyerek imza attım. Diğer takım arkadaşlarıma da istenirse transfer konusunda yardımcı olurum. Onlara Trabzonspor'da futbol oynamanın büyüklüğünü ve Trabzonspor'un onlara neler kazandıracağını anlatırım'' dedi. Kaleci Metin Aktaş, "Trabzonlu ve Trabzonsporlu olmamız nedeniyle bunu yaptık. Yönetim de bu konuda gereğini yapacaktır. Yönetimle para konusunda problem olmaz'' dedi.


23 yıl önce