|

Henrique Avrupa'dan sonra esmeye başladı

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Paulo Henrique Avrupa'dan sonra ligde de attığı gollerle esmeye başladı. Ligde en son golünü deplasmanda 26. haftada oynanan Bursaspor maçında atan oyuncu 183 gün sonra golle tanıştı.

İha
00:00 - 15/09/2013 Pazar
Güncelleme: 16:02 - 15/09/2013 Pazar
Yeni Şafak
Henrique Avrupa'dan sonra esmeye başladı
Henrique Avrupa'dan sonra esmeye başladı

UEFA Avrupa Ligi'nde attığı gollerle Trabzonspor'un tarihinde ilk kez gruplara kalmasında büyük pay sahibi olan ancak Spor Toto Süper Lig'in ilk 3 haftasında golle tanışamayan Brezilyalı forvet oyuncusu Paulo Henrique, Karabükspor maçında ligdeki gol hasretini son verirken Avrupa'dan sonra ligde de esmeye başladı.

UEFA Avrupa Ligi ön eleme turları ve Play-off turundaki Derry City, Dinamo Minsk ve Kukesi maçlarında 7 gol atmayı başaran Brezilyalı oyuncu, Beşiktaş, Çaykur Rizespor ve Akhisar Belediyespor maçlarını boş geçmişti. En son geçen sezon ligin 26. haftasında 15 Mart Cuma günü deplasmanda Bursaspor ile oynanan karşılaşmada attığı golle ligde son kez fileleri havalandıran oyuncu, Karabükspor maçında gol atarak ligdeki gol hasretine son verdi.

SIRADA APOLLON LİMASSOL VAR

Avrupa Kupası maçlarında rakiplerini boş geçmeyen Brezilyalı oyuncu, Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımı olan Apollon Limassol'u gözüne kestirdi. Bu sezon Avrupa Kupası maçlarında rakiplerini korkulu rüyası haline gelen Henrique, ligde Karabükspor karşısında attığı golle hasretine son verirken, Avrupa'da ise bıraktığı yerden gollerine devam etmeyi hedefliyor. Trabzonspor- Karabükspor maçını izlemeye gelen Limassol temsilcisinin de Henrique için notlar tutuğu öğrenildi.

TRABZONSPOR EVİNDE KAYBETMİYOR

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Karabükspor'u 1-0 yenerek hanesine 3 puan yazdıran Trabzonspor, bu sezon sahasındaki ikinci karşılaşmayı da kazandı.

Ligin ilk 4 haftasında dış sahada Beşiktaş ve Akhisar Belediyespor'a mağlup olan bordo-mavililer, sahasında Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından Karabükspor'u da yenerek ligdeki puanını 6'ya çıkardı.

MARC JANKO MAÇI TRİBÜNDEN İZLEDİ

Trabzonspor'un sezon başında takımdan göndermek için menajerlere yetki verdiği Marc Janko, tribünlerden Karabükspor maçını izledi. Bordo-mavili takımın forvet transferi yapamamasının ardından elinde bulunan Avusturalyalı forvet oyuncusundan yararlanmak isteyen Mustafa Akçay, takıma tekrar kazandırmak için büyük bir çapa ortaya koyduğu Marc Janko uzun bir aradan sonra Avni Aker'de maç izledi.

11 yıl önce