|

Henrique tavan yaptı

Bu sezon Avrupa''da 8, ligde de 12 gol atarak bordo-mavili kulübü sırtlayan Paulo Henrique''nin bonservisi 2.5 milyon Euro''dan 4 milyon 750 bin Euro''ya yükseldi

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 3/05/2014 Cumartesi
Güncelleme: 23:40 - 2/05/2014 Cuma
Yeni Şafak
Henrique tavan yaptı
Henrique tavan yaptı

Trabzonspor forması altında en iyi dönemini geçiren Brezilyalı golcü futbolcu Paulo Henrique, performansıyla teknik heyetin yüzünü güldürdüğü gibi değerini de arttırdı. Bu sezon Avrupa''da 8, Süper Lig''de de 12 gole imza atan, ayrıca 8 asistle de takımına katkıda bulunan Brezilyalı oyuncu, değerini de ikiyi katladı. Avrupa futbol piyasasında oyuncuların bonservis bedellerini belirlemede etkili referanslardan olan transfermarkt.com internet sitesi Henrique''nin yeni değerini açıkladı. İnternet sitesi, Brezilyalı golcünün sezon başında 2 milyon 500 bin Euro olan değerini, 4 milyon 750 bin Euro (14 Milyon TL) olarak yükselttiğini belirtti.

GOL SERİSİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Brezilyalı golcü futbolcu teknik sorumlu Hami Mandıralı''nın da en büyük kozu durumunda. Gençlerbirliği, Eskişehirspor, Kayseri Erciyesspor ve Gaziantepspor maçlarında attığı 5 golle iyi bir seri yakalayan Brezilyalı yıldız, gol serisini Bursa''da da sürdürmek istiyor.

MANDIRALI''DAN MOTİVASYON

Teknik Sorumlu Hami Mandıralı, golcü oyuncusuyla sürekli bir araya gelerek görüşmeler yapıyor. Genç teknik adam, idman öncesi zaman zaman bir araya geldiği oyuncusuna çok güçlü olduğunu ve bu gücünü ortaya çıkarması tavsiyesinde bulunuyor. Golcü oyuncusuna vermiş olduğu öğütlerin karşılığını almanın sevincini yaşayan Mandıralı, Bursaspor deplasmanında da aynı mücadele gücünü ortaya koymasını istedi.

Malouda''nın gözü formada

Eşinin rahatsızlığı nedeniyle birkaç kez ülkesine gidip dönen Fransız futbolcu Florent Malouda, yaklaşık 2 haftadır takımla birlikte yaptığı antrenmanlardan sonra gözünü teknik sorumlu Hami Mandıralı''ya çevirdi. Bursaspor maçı öncesi hocasından forma isteyen Malouda''nın bu istemine sıcak bakıldığı öğrenildi. Antrenmanlarda oldukça hırslı olan ve takım arkadaşları ile de uyumu dikkat çeken yıldız oyuncunun ligin kalan haftalarında takımdaki yerini alacağı belirtildi.

Şampiyonluğa oynayan güçlü bir kadro kuracağız

Basın Sözcüsü Yakup Aslan, gelecek sezon yapacakları transferlerle Trabzonspor''un ruhunu hissedecek oyuncular topluluğu oluşturacaklarını söyledi. Aslan, ''Mağlup olduğumuz zaman eğlenen değil, yapımıza ve ruhumuzu uygun oyuncuları kadroya katıp bu zihniyetteki futbolcularla birlikte olacağız. Sezon sonunda kaliteli ve yapımıza uygun 3-4 transferle şampiyonluğu oynayan bir kadro kurmak istiyoruz'' dedi.

Zeki için seferberlik

Trabzonspor''da sakat olduğu için takımla birlikte çalışamayan Zeki Yavru''nun Bursaspor maçına yetiştirilmesi için yoğun çaba harcandığı bildirildi. Son haftalarda orta sahada sergilediği performansla dikkati çeken Zeki Yavru''nun teknik sorumlu Hami Mandıralı ile konuşarak, ''Takımımı yalnız bırakmak istemiyorum'' dediği belirtildi. Mandıralı''nın da sağlık ekibine bu oyuncunun yetiştirilmesi talimatını verdiği öğrenildi.


10 yıl önce