|

Henry Onyekuru transferinde bilinmeyen detay

Galatasaray'ın sürpriz bir şekilde İstanbul'a getirerek sağlık kontrollerinden geçirdiği Henry Onyekuru'nun transferiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Potansiyeli sebebiyle Süper Lig'e transferi merak uyandıran oyuncunun Premier Lig'de oynamak için çalışma izni alamadığı belirtildi. Yeni sezonda Premier Lig'de oynamak isteyen ancak bu isteği gerçekleşmeyen genç yıldız adayının Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle Galatasaray'ı tercih ettiği belirtildi.

Yeni Şafak
01:11 - 10/07/2018 Salı
Güncelleme: 01:35 - 10/07/2018 Salı
Yeni Şafak
Henry Onyekuru.
Henry Onyekuru.

Galatasaray'ın Everton'dan kiraladığı Nijeryalı genç yıldız adayı Henry Onyekuru transferiyle ilgili yeni bilgiler geliyor. Sarı kırmızılıların kiralık olarak kadrosuna kattığı oyuncunun gelecek sezon Premier Lig'de oynayacağı ancak bu planın çalışma izni alamaması sebebiyle bozulduğu belirtildi.

Avrupa'nın bir çok ekibinden teklif alan oyuncunun Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle Galatasaray'ı tercih ettiği aktarılırken sarı kırmızılıların 21 yaşındaki oyuncuyu 1 senedir takip ettiği öğrenildi.

  • Belçika'da oynadığı 3 sezonda 88 resmi maça çıkan ve 40 gol atma başarısı gösteren oyuncunun Fatih Terim'in hücum hattındaki jokeri olması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlığı tamamen atlatan ve yeni sezona hazırlanan oyuncunun kısa süre içerisinde kampa katılacağı ifade edildi.
Galatasaray'ın 1 sezonluğuna kiraladığı Henry Onyekuru için herhangi bir kiralama bedeli ödenmeyeceği belirtildi. 21 yaşındaki yıldız adayının ise net 1.6 milyon euro kazanması bekleniyor.


#Galatasaray
#Henry Onyekuru
#Everton
6 yıl önce