|

"İbrahimovic Fenerbahçe'ye gelecek"

Aziz Yıldırım katıldığı televizyon programında soruları cevapladı. İbrahimovic hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Yıldırım, İbrahimovic'in kendisine söz verdiğini söyledi.

Yeni Şafak
18:19 - 24/08/2015 Pazartesi
Güncelleme: 19:01 - 24/08/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Aziz Yıldırım katıldığı televizyon programında çok önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın aylardır gündeminde olan süper yıldız Zlatan İbrahimovic'in menajeri ile görüştüğünü söyleyen Fenerbahçe Başkanı, İbrahimovic'in Türkiye'ye gelirse tercihinin Fenerbahçe olacağını kendisine söylediğini ifade etti.



"İbrahimovic Fenerbahçe'ye gelecek"


"Ibrahimovic'le ilgili bir kulübümüz menajerine gidip 3 oyuncunun durumunu sormuş. Biz de gittik konuştuk. Bu gelecek katkıların sayesinde alırız diye düşündük. Ibrahimovic 14 milyon avro para alıyor. PSG ile 2 yıl daha anlaşabilir. Milan'a da gidebilir. Biz de görüştük. Bu maddi şartları karşılayabileceğimizi söyledik. Menajeri "Eğer Türkiye'ye gelirsek Fenerbahçe'ye geleceğiz" dedi. Türkiye'de başka bir kulübe gelirse ben başkana 10 milyon avro ödeyeceğim. Gelmezse ben başkan bana 10 milyon avro ömdeyeceğim diye iddiaya girerim dedi biz girmedik."



"ROBBEN'İ BAYERN MÜNİH BIRAKMADI"


"Robben'le ilgili de gittik görüştük ama kulüp satmak istemediği, oyuncu da takımdan ayrılmak istemediği için transfer gerçekleşmedi. Bu projeyle Messi, Ronaldo ve başka oyuncular da alınabilir."







#aziz yıldırım
#fenerbahçe
#ibrahimovic
9 yıl önce