|

İngiliz ekibi Beşiktaş'ın planlarını bozdu!

Sol bek arayan Beşiktaş, Braga'nın Nijeryalı sol beki Elderson için girişimlerini sürdürüyor. Ancak, iki İngiliz kulübünün de Nijeryalı oyuncuya talip olması planları alt üst etti.

Ömer Ejder / Yenisafak.com.tr / Spor
00:00 - 27/07/2013 Cumartesi
Güncelleme: 22:39 - 26/07/2013 Cuma
Yeni Şafak
İngiliz ekibi Beşiktaş'ın planlarını bozdu!
İngiliz ekibi Beşiktaş'ın planlarını bozdu!

Sol bek bölgesi için arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Braga'nın Nijeryalı sol beki Elderson için girişimlerini sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Portekiz'in Abola gazetesi siyah - beyazlıların 25 yaşındaki Nijeryalı ile ilgilendiğini iddia etmişti. Nijerya basını da bu haberi doğrularken; Kara - Kartalların sözleşme bitimine 1 yıl kalan Nijeryalı sol bekin transferini noktalamaya çok yakınken, transferde beklenmeyen bir pürüzün çıktığı kaydedildi.

Sözleşmesi sezon sonunda sona ereceği için 2 milyon Avro gibi bir rakama Elderson'un takımdan ayrılabileceği belirtilirken, Nijeryalı oyuncunun peşinde İngiliz kulüpleri Norwich ve Fulham'ın da düşmesi planları bozdu.

Nijerya basınında yer alan haberlerde, Beşiktaş'ın Norwich ile kıyasıya rekabet ettiği vurgulandı. Transferde sıcak saatlerin yaşandığını belirten Nijerya kaynakları, Norwich'in transferde bir adım önde olduğunu ifade edildi.

Nijerya Milli Takımı'nın da değişmez ismi olan Elderson, geçtiğimiz dönem Portekiz ekibi Braga ile 18 maça çıktı 1 de gol kaydetti.

11 yıl önce