|

İspanya spor basını: Al sana!

Galatasaray'ın dün gece oynanan Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. maçında 10 kişi kalmış Real Madrid'den fark yemesi İspanyol basınında geniş yankı buldu.

Cihan
00:00 - 28/11/2013 Perşembe
Güncelleme: 13:18 - 28/11/2013 Perşembe
Yeni Şafak
İspanya spor basını: Al sana!
İspanya spor basını: Al sana!

En çok satan spor gazetesi Marca, 'Al sana!' manşetiyle çıkarken, 'Real Madrid artık bir kişi eksikle bile etkiliyor.' ifadelerini kullandı.

'Gole boğdular, eğlendiler ve Avrupa'ya bir mesaj yolladılar.' diyen gazete, takımın ikinci yarıdaki mükemmel oyununu Isco'nun muhteşem golüyle tamamladığını kaydetti.

Etkili bir oyun ortaya koyan Arbeloa'ya 'süperstar' yakıştırmasında bulunan Marca, 26. Dakikada kırmızı kart gören Sergio Ramos'a hocası Ancelotti'nin fırçasını ön plana çıkardı.

SIKICI TAKIM GALATASARAY

Bir diğer önemli spor gazetesi AS, 'Arbeloa'nın gecesi: Bir gol, bir asist ve Bernabeu'da alkışlandı.' manşetini attı.

Real'in grupta liderliği garantilediğine vurgu yapan AS gazetesi, eflatun-beyazlıların ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde 30 maçta gol atarak rekor kırdığını aktardı.

Maçın değerlendirmesini yapan gazete, Galatasaray'ın aslında sıkıcı bir takım olduğunu öne sürerek, Arbeloa'nın ortaya çıkmasıyla maçın hareketlendiğini yazdı.

AS, maçın en kötüsü olarak Melo'yu gösterdi ve onun Isco, Illarramendi ve Pepe'yi tekmelemesinden sonra sarı kart gördüğünü belirtti.

Katalan spor gazetelerinden El Mundo Deportivo, 'Zayıf Galatasaray'ı bir eksikle devirdiler' manşetini attı.


10 yıl önce