|

Iverson şaşkına döndü

İstanbul'a gelen Beşiktaş'ın NBA'den transferi, havalimanındaki coşkulu karşılama ve İnönü Stadı'ndaki müthiş ilgiden çok etkilendi. Bugün 2 yıllık sözleşme imzalayacak olan Iverson, cep telefonuyla Beşiktaş tribünlerini çekti.

Yasin Yılmaz
00:00 - 9/11/2010 Salı
Güncelleme: 02:17 - 9/11/2010 Salı
Yeni Şafak
Iverson şaşkına döndü
Iverson şaşkına döndü

Beşiktaş'ın yeni transferi yıldız basketbolcu Allen Iverson dün İstanbul'a geldi. Ünlü yıldızı siyah-beyazlı kulübün basketbol şubesinden sorumlu yöneticisi Şeref Yalçın ve yönetim kurulu üyesi Necip Sever karşıladı. Ayağının tozuyla Beşiktaş'ın Fiyapı İnönü Stadı'nda Kasımpaşa ile oynadığı maçı izlemeye de giden İverson'a taraftarlar büyük sevgi gösterisinde bulundu. Kendisine gösterilen ilgiye şaşıran ABD'li yıldız ve menajerleri cep telefonuyla taraftarların fotoğraflarını çekmesi dikkat çekti. Beşiktaş'ın Amerika'da 2 yıllık sözleşme imzaladığı 35 yaşındaki basketbolcu bu sabah yapılacak sağlık kontrolünün ardından Akatlar Spor Salonu'nda akşam saat 20.00'de taraftarların önünde imza atacak. Başkan Yıldırım Demirören ve yöneticilerin de katılacağı törende ışık şovları ve müzik gösterileri yer alırken, Iverson için özel klipler de gösterilecek. Bu arada Allen İverson'un 4 numaralı formaları da Kartal Yuvası mağazalarında satışa sunuldu.

TÜRKÇE ÖĞRENECEĞİM

Siyah-beyazlıların yıldızı ilk işlerinden birinin Türkçe öğrenmek olduğunu açıkladı. Havalimanındaki karşılamadan etkilendiğini belirten İverson, “NBA'den biraz tanıyorlar ama canlı olarak çok daha farklı bir Iverson görecekler. Çok iyi bir taraftar karşısında oynayacağım için mutlu ve heyecanlıyım. Sürekli takım arkadaşlarımla olacağım ve taraftarımızla da iyi bir iletişimde olmak için Türkçe öğreneceğim” dedi.



14 yıl önce