|

Joseph Yobo: Kocaman başarılı olacaktır

F.Bahçe''nin Nijeryalı savunma oyuncusu Yobo, Kocaman ile yarıştıkları kulvarlarda mutlu sona ulaşacaklarını söyledi. Yobo, G.Saray''ın transferine ilginç bir yanıt verdi:

.
00:00 - 29/01/2013 Salı
Güncelleme: 01:24 - 29/01/2013 Salı
Yeni Şafak
Joseph Yobo: Kocaman başarılı olacaktır
Joseph Yobo: Kocaman başarılı olacaktır
SNEIJDER DE KİM?

Fenerbahçe''nin Nijeryalı defans oyuncusu Joseph Yobo, teknik direktör Aykut Kocaman''ın sarı-lacivertli takımda başarılı olacağını, taraftarların endişe duymasına gerek olmadığını söyledi. Twitter hesabından taraftarların sorularını yanıtlayan Nijeryalı defans oyuncusu, ''Sakat değilim. Herhangi bir problem yok'' ifadelerini kullandı. Yobo, taraftarlara kendisiyle ve takımla ilgili verdiği açıklamada ''F.Bahçe''ye oynayacağı maçlarda başarı diliyorum. Takımdaki herkes işini yaparsa herşey yolunda gider. Türkiye''den uzaktayım ama kalbim F.Bahçe ile atıyor. Hocam ve takım arkadaşlarımla sürekli temas halindeyim'' ifadelerini kullandı. Bir taraftarın ''Belhanda mı Sneijder mi?'' sorusuna Yobo, gülerek ''Sneijder kim?'' cevabını vermesi dikkat çekti.

Semih eski günlerine dönüyor

İlk yarının suskun golcüsü Semih Şentürk, ikinci yarıya fırtına gibi girdi. Verilen şansları iyi değerlendiren tecrübeli futbolcu, kupada 3 ligde 2 maça çıkıp, 4 gol attı. Anderson, Washington, Hooijdonk, Kezman, Guiza, Niang, Anelka gibi birçok golcünün transfer olduğu F.Bahçe''de kalıcı olan Semih, ayrılması gündeme gelmesine rağmen eski günlerine dönüş sinyali verdi.

''Nasıl olur hocam''a 3 maç ceza

Recep Niyaz''a teknik direktör Aykut Kocaman''dan ''ayağını denk al'' uyarısı. İdmanda ilk 11''de denenmesine rağmen kupadaki Bursa maçı kadrosuna alınmayışına ''Nasıl olur hocam'' tepkisi veren genç yıldızın bu olay sonrası kadrodan çıkartıldığı öğrenildi. Recep, daha sonra Bursa, Elazığ ve G.Antep maçlarında kadroya alınmadı. Genç oyuncu, hocasından özür dileyince olay tatlıya bağlandı.


11 yıl önce