|

Kameni dönüyor Volkan ayrılıyor

Fenerbahçe’de sezon başında kadro dışı bırakılan kalecilerden Carlos Kameni devre arasında yeniden takıma katılıyor. Teknik direktör Cocu görevdeyken Erwin Koeman’la tartışan Volkan Demirel ile ise yolların ayrılacağı öğrenildi.

Haber Merkezi
04:00 - 14/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 09:43 - 14/11/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Volkan Demirel ve Carlos Kameni
Volkan Demirel ve Carlos Kameni

Fenerbahçe’de sezon başında kadro dışı bırakılan kalecilerden Carlos Kameni takıma dönerken Volkan Demirel ile ise yolların ayrılacağı öğrenildi. Sezon başında yabancı kontenjanı nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’na verilen 28 kişilik listenin dışında kalan Kamerunlu kalecinin devre arasında yeniden kadroya dahil edilmesi planlanıyor.

Kendisine çok iyi bakan tecrübeli kaleci liste dışında olmasına rağmen A Takım ile çalışmalarını sürdürüyor ve hiçbir antrenmanı kaçırmıyor. Antrenmanda hırslı bir şekilde çalışmalarını sürdüren Carlos Kameni genç kalecilere de tecrübelerini aktarıyor ve onlara yardımcı oluyor. Teknik sorumlu Ervin Koeman da Kamerunlu kalecinin çalışmasından oldukça memnun ve oyunculara Kameni’nin profesyonelliğini örnek gösteriyor. Yönetim 2020 yılına kadar sözleşmesi olan ve 2 milyon Euro ücret alan Kameni’den ikinci yarıda yararlanmayı planlıyor.

Volkan'la yollar ayrılıyor

Yönetici Semih Özsoy ve teknik direktör Phillip Cocu görevdeyken yardımcısı Erwin Koeman ile tartışan kaleci Volkan Demirel ile ise yollar ayrılıyor. Kadro dışı bırakıldıktan sonra yönetimden haber bekleyen ancak şu ana kadar affedilmesi konusunda kapısı çalınmayan tecrübeli kaleciyle devre arasında yolların ayrılabileceği gelen haberler arasında. Sportif direktör Damien Comolli ile teknik sorumlu Erwin Koeman’ın da Volkan Demirel’in takıma dönmesine soğuk baktığı gelen haberler arasında. Yönetimin tecrübeli kaleciye jübile yapma teklifinde bulunacağı belirtildi. Ancak Volkan Demirel bir süre daha kariyerine devam etmek istiyor.

Stopere Joel Matip

Devre arasında kadrosuna takviye etmeyi planlayan F.Bahçe, stoper bölgesine transfer yapmak istiyor. Sportif direktör Damien Comolli’nin hedefindeki isim ise Liverpool’da fazla forma şansı bulamayan Joel Matip. Fransız futbol adamı, temaslara başladığı Matip’i kiralık olarak kadroya katmayı planlıyor. Kulübüyle 2020’ye kadar sözleşmesi olan 27 yaşındaki Kamerunlu futbolcuyu F.Bahçe’nin yanı sıra Fulham da kadrosuna katmak istiyor. Matip bu sezon Liverpool’da 7 maçta 272 dakika forma giydi.

#Fenrbahçe
#Volkan Demirel
#Carlos Kameni
5 yıl önce
default-profile-img