|

Karaman düğünde evet dedi

Göreve başlamadan ayrılan Fatih Tekke''nin yerine gelen Ünal Karaman, bugün sözleşme imzalayarak sportif direktörlük görevine resmen başlayacak

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 4/06/2013 Salı
Güncelleme: 00:14 - 4/06/2013 Salı
Yeni Şafak
Karaman düğünde evet dedi
Karaman düğünde evet dedi

Trabzonspor''da göreve seçilen yeni yönetim kurulu sportif direktör olarak Fatih Tekke''nin göreve getiril-diğini açıklamasına rağmen bir haftalık birliktelik önceki akşam sona erdi. Tekke ile anlaşamayan bordo-mavili yönetim kurulu eski futbolcusu ile yolla-rını ayırırken Onur''un düğünü için İzmir''e giden Başkan İbrahim Hacı-osmanoğlu, Ünal Karaman ile burada yaptığı görüşmede Kara-man''a teklifini iletti. Düşünmek için izin isteyen Karaman, önceki akşam görevi kabul ettiğini belirtti. Başkan Hacıosmanoğlu ile telefonda görüşen Karaman, detayları Trabzon''da konuşabi-leceklerini söyleyerek sportif direktör olarak kendisine yapılan teklifi kabul ettiğini ifade etti. Dün İzmir''den İstanbul''a gelen Karaman''ın bugün düzenlenecek törenle sözleşme imzalayacağı belirtildi.

FATİH TEKKE NEDEN GİTTİ?

Sportif direktörlük görevine getirilen Fatih Tekke''nin sürpriz bir şekilde görevini bırakmasının ardından ''Peki neden?'' sorusu konusunda gündeme sürpriz bir iddia daha gel-di. Tekke''nin kendisinden habersiz olarak Yunanlı golcü Gekas ile ilgili girişimden rahatsız olduğu bu nedenle görevi bıraktığı ileri sürüldü. Tekke''nin Gekas''ın transferinin kendisin-den habersiz olarak yürütülmesi ve mena-jerinin İstanbul''a davet edilmesinin yanı sıra bazı transfer konularında da yöne-timle farklı düşündüğü için görevi bıraktığı belirtildi.

ONUR: Şampiyon olmadan asla gitmem

Adı her gün bir başka takımla anılan Trabzonspor''un milli kalecisi Recep Onur Kıvrak, camiayı rahatlatacak bir açıklamada bulundu. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen düğün töreninde takım arkadaşlarına müjdeyi veren genç kaleci, ''Trabzonspor bana uğurlu geldi. Buraya transfer olduğumdan beri hayatımda her şey çok güzel gidiyor. Trabzon''da çok mutluyum. Bana inanan, güvenen insanları mahçup etmeyeceğim. Kesinlikle ayrılmak gibi bir niyetim yok. Benim tek bir hedefim var o da Trabzonspor''la şampiyonluk yaşamak. Bu gerçekleşmeden hiçbir yere gitmem'' ifadelerini kullandı. Sözleşmesinde ''7.5 milyon Euro''ya serbest kalır'' maddesi olan Onur, Muslera''nın satılması halinde G.Saray''ın bir numaralı tercihi.

Kafkas ile ayrılık resmileşti

Trabzonspor''da yeni yönetimin gelişiyle görevine son verilen teknik direktör Tolunay Kafkas''ın sözleşmesinin feshi dün borsaya bildirildi. Yıllık 1.2 milyon Euro''ya imza atan ve 3 yıllık sözleşmesi olan tecrübeli teknik adamın tazminatı konusunda ise açıklama yapılmadı. Öte yandan bugün de alt yapı koordinatörü Özkan Sümer ve teknik direktör danışmanı Ahmet Suat Özyazıcı ile yollar ayrılacak.


11 yıl önce