|

Karşıyaka'da istifa depremi

Yeni Malatyaspor'a 1-0 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulunan Karşıyaka Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Başkan Ali Erten'le görüşüp takımdan ayrılacağını söyledi.

Yeni Şafak
18:17 - 12/12/2015 السبت
Güncelleme: 16:19 - 12/12/2015 السبت
IHA

PTT 1. Lig'in 15. haftasında Yeni Malatyaspor'u konuk eden Karşıyaka, rakibine 1-0 mağlup oldu.



Maçın ardından açıklamalarda bulunan Karşıyaka Teknik Direktörü Kemal Özdeş, değerlendirmesi zor bir maç oynadıklarını söyledi. Maçın ilk yarısında penaltıdan bir gol yediklerini anlatan Özdeş, “İkinci yarı net pozisyonlara girdik. Maçı çevirmek için çok uğraştık ama olmadı. Oyun içindeki protestolar bu maçı kaybetmemize neden oldu. Önemli bir mücadele veriyoruz. Göztepe maçından sonra yaşadığımız süreçte istifalar oldu. Bu da planlı her şeyin tepe taklak gelmesine neden oldu” dedi.



'Burada olmam çok fazla bir şey değiştirmiyor
'

Karşıyaka'ya büyük işler başarmak için geldiğini söyleyen Özdeş, “Sezon sonu bırakmak gibi bir düşüncem vardı. Göztepe maçından sonra 4 maçta 1 puan aldık. Burada olmam çok fazla bir şey değiştirmiyor. Başkanıma ayrılmak istediğimi söyleyeceğim. Bugün bu oyunun karşılığında protestolar haksızlık oldu diye düşünüyorum. Ayrılmam takımın birlik, beraberliği için bir vesile olur belki. Umarım Karşıyaka için her şey çok güzel olur” diye konuştu.

#karşıyaka
#kemal özdeş
#istifa
٪d سنوات قبل