|

Karşıyaka’ya 1.3 Milyon TL

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'da perşembe günü gerçekleşecek olağan genel kurulun hazırlıkları sürerken, ünlü iş adamı Erdal Acar, yeşil-kırmızılı kulübün yaklaşık 1 milyon 350 bin lira olan futbolcu alacaklarını ödeyerek transfer yasağını kaldırdı.

Yeni Şafak
17:27 - 18/05/2015 Pazartesi
Güncelleme: 14:56 - 18/05/2015 Pazartesi
IHA

Karşıyaka'yı hiçbir karşılık gözetmeden Süper Lig'e çıkartmak istediğini söyleyen ünlü iş adamı Erdal Acar, bu yolda ne kadar ciddi olduğunu yeşil-kırmızılı ekibin transfer yasağını kaldırarak gösterdi.



Karşıyaka'ya transfer yasağı getiren eski futbolcular Tiago ve Baykal Can'ın dosyalarıyla ilgili kulüpten yetki alan Acar, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) yaklaşık 1 milyon 350 bin liralık borcu yatırdı. Prosedürlerin tamamlanmasının ardından, gün içinde yeşil-kırmızılı ekibin transfer yasağının kalkacağını açıklayan Acar, Karşıyaka'yı Spor Toto Süper Lig'e taşıyacağını tekrarladı.



Kongrenin ardından oluşacak yeni yönetimle bir yol haritası çizmesi beklenen Acar'ın, Süper Lig'e aday olacak kadro için de hiçbir masraftan kaçınmayacağı belirtildi.

#PTT 1. Lig
#Karşıyaka
#Erdal Acar
9 yıl önce