|

Kartal 4 koldan

Anderlechtli Jovanovic'in menajeri İstanbul'a çağrıldıSamet Aybaba, G.Birliği'nin stoperi Aykut Demir'i istedi İzleme komitesi Oliseh ve Haraguchi'yi tavsiye etti.Brezilyalı Nene, Beşiktaş'a gelmek istediğini söyledi

Süleyman Hatısaru
00:00 - 27/11/2012 Salı
Güncelleme: 00:15 - 27/11/2012 Salı
Yeni Şafak
Kartal 4 koldan
Kartal 4 koldan

Beşiktaş, devre arasında kadrosunu güçlendirmek için harıl harıl çalışıyor. Tek gündemi transfer olan siyah-beyazlılar, temaslarını 4 koldan sürdürüyor. Teknik direktör Samet Aybaba'nın 'Şampiyonluk yarışında biz de varız' demesinden sonra harekete geçen yönetim, Anderlecht'te oynayan Milan Javonovic'in manejerini İstanbul'a çağırdı. Sırp golcü, bu sezon Anderlecht formasıyla ligde 17 maçta 6, Şampiyonlar Ligi'nde de 6 maçta 1 gol attı.

AYKUT DEMİR YENİ GÖZDE

Fransız Escude'den istediği verimi alamayan teknik direktör Aybaba, yönetimden Gençlerbirliği'nin yükselen değeri Aykut Demir'i istedi. Tecrübeli hoca, Aykut'un çok genç ve gelecek vaad eden bir oyuncu olduğunu ve alınması durumunda savunmaya iyi bir alternatif olacağını vurguladı. Bunun üzerine Ankara'da yaşayan Futbol Komitesi üyesi Deniz Atalay, transfer için çalışmalara başladı.

JAPON HARAGUCHİ DE BEĞENİLDİ

A takım için oyuncu takip eden komite izlediği oyuncuların listesini Aybaba'ya teslim etti. Komite, Japon Urawareds takımında oynayan 21 yaşındaki Genik Haraguchi ile CSKA Moskova'da forma giyen Jabateh Oliseh'i önerdi. 36 maçta 6 gol, 7 asist yapan Japon oyuncunun bonservisinin 1.5, Oliseh'in ise 2 milyon euro olduğu öğrenildi.

NENE 'BEŞİKTAŞ' DEDİ

Siyah-beyazlı kulübün uzun süredir peşinde olduğu PSG'nin yıldızı Nene de gelmeye hazır. Nene'nin 'Ocak'ta kesinlikle takımımdan ayrılmak istiyorum. Ben gelmeye hazırım. Borservisimi halledin. Gereken neyse yapmaya hazırım' dediği ileri sürüldü. Yönetimin takım içi dengeleri korumak için Brezilyalı yıldıza en fazla 2 milyon euro teklif edeceği öğrenildi.

Orman: Henüz kimseyle anlaşmadık

Başkan Fikret Orman, BJK TV'deki Usta Kramponlar programında Quaresma ve devre arası transferi konusunda açıklamalar yaptı. Orman, 'Beşiktaş ile konuşulmadan Quaresma'nın bir takıma gitmesi sıfırın altında sıfırdır. Kimse bize teklifte bulunmadı. Herhangi bir futbolcu ile alakalı görüşmemiz olsa söyleriz' dedi. Orman, yeni stat projesi için bugün Almanya'ya gidecek.

Yönetimden Ferrari için yeni hamle!

CAS'nın Ferrari için 7.8 milyon Euro ödemeye mahkum ettiği Beşiktaş, kararın tebliğ edildiğini, konunun İsviçre Federal Mahkemesi'ne taşınacağını açıkladı.

Beşiktaş'a 150 milyon dolar

Yeni İnönü Stadı projesi üzerinde çalışan Beşiktaş'a sürpriz teklif. Alman Sportfive şirketinin kulübe 150 milyon dolarlık uzun vadeli anlaşma imzalamayı teklif etti.


11 yıl önce