|

Kartal gençleşti

Siyah-beyazlılar, ilk maçı 5-0 kazandıkları kupa rövanşına gençlerden takviye alarak çıkacak. A2 takım oyuncuları Doğukan, Furkan, Atınç, Cumali ve Muhammed de kupa maçı kadrosunda yer alacak.

00:00 - 3/03/2011 Thursday
Güncelleme: 00:47 - 3/03/2011 Thursday
Yeni Şafak
Kartal gençleşti
Kartal gençleşti

Beşiktaş, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile bugün oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçına genç oyuncuları götürecek. Ligin en yaşlı kadrolarından birine sahip olan siyah-beyazlılar İnönü'de 5-0 kazandıkları maçın rövanşında gençlere de yer verecek. Beşiktaş'ın A2 takım oyuncuları Doğukan Pala, Furkan Şeker, Atınç Nukan, Cumali Bişi ve Muhammed Demirci'nin A takımla birlikte antrenman yaptığı duyuruldu. Bu 5 futbolcu, Teknik direktör Bernd Schuster tarafından bugünkü karşılaşmanın kadrosuna alındı. Kart cezalıları Quaresma, Necip ve Ferrari, sakatlığı bulunan Ernst'in yanı sıra Rüştü, Guti, Simao, Ekrem ve Nihat, 5-0'lık ilk maçın rövanş kadrosuna alınmadılar. Siyah-beyazlılar ligin ilk yarısındaki Eskişehir maçında olduğu gibi Gaziantep'e günü birlik gidecekler. Karşılaşma için kamp yapılmasına gerek görmeyen Schuster daha önce bu uygulaması nedeniyle eleştirilmişti. Karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptığı çalışmayla tamamlayan siyah-beyazlılarda idmana tedavilerine devam edilen Ricardo Quaresma ile Matteo Ferrari'nin katılmadı. Sol dizinde ağrısı bulunan Fabian Ernst'in ise takımdan ayrı antrenman yaptığı bildirildi.


Ekrem Dağ: Hücuma katılmayı seviyorum

Beşiktaş'ın son haftalardaki golcü oyuncusu Ekrem, hücum oynamayı sevdiğini söyledi. Başarılı oyuncu, son haftalarda gol atmasıyla ilgili “Hücumu seven oyuncuyum. Arkadan çıkışlar yapıyorum. Bu takıma da yarar sağlıyor. Rakipler geriden çıkan oyuncuyu takip etmiyor. Gol için şans çıkıyor” dedi.


Akıllar Trabzon'da

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Gaziantep Belediye maçı öncesi oyuncularını uyardı. Önlerinde kritik Trabzonspor maçı olduğunu söyleyen Alman teknik adam, “Bu maçta gereksiz yere kart görmenizi ve sakatlanmanızı istemiyorum. Pazar günü kendi sahamızda Trabzonspor'la oynayacağız. Bu maç bizim açımızdan daha önemli” dedi. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in de karşılaşma için Gaziantep'e gitmeyeceği öğrenildi.


Yedeklere kupa fırsatı

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında bugün deplasmanda Gaziantep Belediyespor ile karşılaşacak. İlk maçı 5-0 kazanan siyah-beyazlılarda yedek oyuncular kendilerini gösterme fırsatı bulacak. 20.00'de oynanacak karşılaşmayı TRT Haber naklen ekranlara getirecek.








Kupada diğer maç
Kasımpaşa-İstanbul Bş.Bld.

Saat: 18.00/ Hakem: Serkan Çınar Stat: R.T.Erdoğan / Yayın: TRT Haber (İlk maç 0-0)



13 years ago