|

Kartal iki koldan

Beşiktaş, Juventus'tan Boumsong ile yeniden görüşürken, Baselli Majstoroviç için de girişimler sürüyor.

Engin Albayrak
00:00 - 18/01/2008 Cuma
Güncelleme: 00:11 - 18/01/2008 Cuma
Yeni Şafak
Kartal iki koldan
Kartal iki koldan

Beşiktaş bir yandan Basel'den Majstoroviç'le ilgilenirken, diğer yandan da eski göz ağrısı Juventuslu John-Alain Boumsong ile yeniden temasa geçti. Boumsong'un Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı, tek sorununun 4 milyon euro olan bonservisinde kulübünün indirime gitmek istememesi olduğu bildirildi. Juventus'tan yıllık 1.3 milyon euro alan Fransız futbolcu için Beşiktaş'ın bonservis bedeli olarak 2.6 milyon euro teklif ettiği ve pazarlıkların sürdürüldüğü bildirildi.


MAJSTOROVİÇ BASKISI

Basel'den Majstoroviç'in de Beşiktaş'a gelmek istediği ve kulübünü ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. Basel Başkanı Gisela Oeri'nin ise Majstoroviç'i sezon sonunda vermek istediği öğrenildi. İsveçli futbolcunun da Basel'in 2 katı ücret teklif eden Beşiktaş'a gitmek için kulübenden izin istedi. Bonservisi 1 milyon 750 bin euro olan Majstoroviç hakkında eski takım arkadaşı Delgado'da olumlu bilgi verdi. Huelva'dan Beto ile de görüşmeler sürdürülüyor.


Batuhan'a yaş engeli

Beşiktaş PAF Takımı oyuncusu Batuhan'ın 18 yaşından küçük olduğu için Almanya'nın Köln takımına gidemeyeceği bildirildi. Alman Futbol Yasası'na göre 18 yaşından küçüklerin bu ülkeye transfer olamayacağının bildirilmesi üzerine genç futbolcunun transferi gerçekleşmedi. Menajer Sinan Engin de 18 yaşını doldurmasına 3 ay kalan Batuhan'ı kiraya vermeyeceklerini açıkladı.


Holosko'nun heyecanı

Beşiktaş'ın yeni transferi Holosko, yarın taraftarları önünde ilk resmi maça çıkmanın heyecanını yaşayacak. Aylar önce Beşiktaş formasını giyerek gönlündeki takımı belli eden Slovak futbolcu, www.filipholosko.sk internet sitesini de değiştirdi. Sayfanın üst bölümüne Beşiktaşlı futbolcuların fotoğraflarını koyan Holosko, maç programı, karşılaşma yorumları ve taraftar köşeleri de ayırdı.


17 yıl önce