|

Kasımpaşa Akhisar maçına hazırlanıyor

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında 14 Nisan 2013 Pazar günü saat 13.30'da, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Cihan
00:00 - 9/04/2013 Salı
Güncelleme: 16:27 - 9/04/2013 Salı
Yeni Şafak
Kasımpaşa Akhisar maçına hazırlanıyor
Kasımpaşa Akhisar maçına hazırlanıyor

Teknik Direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Oyuncuların koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanda, sürat ve çabukluk çalışmaları yapıldı. Antrenman, 4 takıma ayrılan oyuncuların yaptıkları çift kale maç turnuvası ile sona erdi.

Kulüp Doktoru Cem Ergenç gözetiminde tedavileri süren Andreas Isaksson ve Elyasa Süme antrenmana katılmadılar. Öte yandan tedavileri süren Djalma Campos ve Yalçın Ayhan, fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına devam etti.

A2 Takımı'ndan kaleciler Eray Seyyal ve Muhammed Yosma da antrenmana katıldılar. Çift kale maç turnuvasını kazanan takım oyuncuları İlker Avcıbay, Halil Çolak, Kerem Şeras, Sancak Kaplan, Georgi Sarmov ve Adem Büyük objektife poz verdiler.

Yarını izinli geçirecek olan Kasımpaşalı oyuncular, 11 Nisan Perşembe günü saat 14.00'de yapacakları antrenman ile Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına devam edecek.

11 yıl önce