|

Kayseri herkesi geçti İsaksson'u geçemedi

Ligde atacağı her gol altın değerinde olan Kayserispor, Kasımpaşa karşısında gol kaçırma yarışına girdi; fark atacakken berabere kaldı

.
00:00 - 2/02/2014 Pazar
Güncelleme: 23:08 - 1/02/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Kayseri herkesi geçti İsaksson'u geçemedi
Kayseri herkesi geçti İsaksson'u geçemedi

Süper Lig'de 6 maçtır galibiyet alamayan ve ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Kayserispor, zirve yarışını sürdürmek isteyen Kasımpaşa ile golsüz berabere kaldı. 90 dakikası sarı-kırmızılı takımın üstünlüğüyle geçen karşılaşmada kaleci Isaksson'ın kurtarışları Kasımpaşa'ya bir puanı getirdi. 18. dakikada Kayserispor, Mouche ile gole çok yaklaştı ancak Arjantinli futbolcunun şutunda direkler gole izin vermedi. 33'te Bobo'nun şutunda bu kez Isaksson etten duvar ördü. 42'de ise Erhan'ın geri pasında kaleye doğru giden topu kaleci Isaksson son anda çizgiden çıkardı. İkinci yarıda Engin Bekdemir ve Nobre'nin oyuna girmesiyle net fırsatlar yakalamaya devam eden Kayserispor, bu ataklardan da yararlanamadı. 77'de ceza sahasından yakın direği gören Engin'in şutunda Isaksson topu kornere çeldi. Her geçen dakika ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip, 83'de Nobre ile gole bir kez daha yaklaştı; ancak sonuç alamadı ve maç golsüz sona erdi.

STAT: KADİR HAS

HAKEMLER: Çağatay Şahan, Volkan Narinç, Muhittin Gürses

KAYSERİSPOR: Sinan **, Cüneyt **, Zurab ***, Mijailovic **, Alper **, Abdullah **, Ömer ** (Dk. 76 Engin ?), Okay **, Vanek **, Mouche *** (Dk. 88 Babacar ?), Bobo ** (Dk. 71 Nobre *)

KASIMPAŞA: Isaksson ***, Yalçın **, Sancak**, Barış **, Alpaslan **, Erhan **, Scarione * ( Dk. 66 Viudez *), Castro ***, Babel ** (Dk. 86 Kerem ?), Adem Büyük **, Malki * (Dk. 46 Tunay Torun **)

SARI KARTLAR: Alper, Zurab, Vanek, Abdullah - Alpaslan, Yalçın, Tunay Torun, Barış


10 yıl önce