|

Kezman PSG'de Senna geliyor

F.Bahçe ile Fransız kulübü arasındaki görüşmeler sona erdi ve Kezman'ın transferi kesinleşti. Ön libero içinse Senna'da sona yaklaşıldığı öne sürüldü.

00:00 - 19/08/2008 Salı
Güncelleme: 01:43 - 19/08/2008 Salı
Yeni Şafak
Kezman PSG'de Senna geliyor
Kezman PSG'de Senna geliyor

İspanyol golcü Daniel Guiza'nın transferi ile birlikte gözden çıkarılan Kezman konusunda taraflar anlaşma sağladı. Sırp futbolcunun menajeri ile sarı-lacivertli yönetim arasında dün yapılan görüşmelerden olumlu sonuç çıkınca eşyalarını toplayan Kezman, PSG ile anlaşmak üzere Fransa'ya uçtu. Dün akşam Paris'e giden Kezman, bu sabah sağlık kontrolünden geçecek. F.Bahçe, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla transferi duyururken, Kezman'ın bu sezon PSG'de kiralık oynayacağı ve bonservisini alma konusunda ilk hakkın Fransız kulubünde olduğu öğrenildi.


SENNA, KEZMAN'I BEKLİYOR

Kezman, Fransa'ya giderken havalimanında, “F.Bahçe ve başkan Aziz Yıldırım'ı çok seviyorum. Başarılı olmalarını diliyorum' diyerek vedasını yaptı. Öte yandan Aurelio'nun gidişiyle ön libero arayışlarına giren F.Bahçe'de dün olumlu gelişmeler yaşandı. Özellikle teknik direktör Aragones'in ısrarla istediği İspanya Milli Takımı'nın yıldızı Senna ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı öne sürüldü. Sarı-lacivertli yönetimin Kezman'ın takımdan ayrılıp yabancı kontenjanının boşaltılmasının ardından Senna transferini duyuracağı belirtildi. Bu iddialara göre Kezman, resmen PSG'li olduğu an Senna'nın da resmen F.Bahçeli olduğu açıklanacak.


'Tek gerçek Fenerbahçe'

F.Bahçe Kulübü, MTK Budapeşte maçında, Şükrü Saracoğlu Stadı'nın bazı tribünlerinde yaşanan olaylarla ilgili, çok sayıda taraftarın şikayeti üzerine bir açıklama yaptı. Kulübün internet sitesinde “Tek kimlik Fenerbahçeliliktir” başlığıyla yapılan açıklamada, F.Bahçe üst kimliği dışında kendi üst kimliklerini oluşturma çabası içindeki şahısların tribüne yerleşme girişimlerinde bulunduğu, ancak buna izin verilmeyeceği ifade edildi. MTK maçında tribünlerde çıkan olaylar nedeniyle kombine kart sahipleri yerlerinde oturamamış bunun üzerine kulübe şikayette bulunmuştu.



16 yıl önce