|

Konyaspor'da Mehmet Özdilek'le yollar ayrıldı

Atiker Konyaspor'da Yeni Malatyaspor'a karşı alınan 1-0'lık mağlubiyetin ardından Mehmet Özdilek'le yollar ayrıldı. Yeşil beyazlılarda yeni teknik direktör için Alanyaspor'dan ayrılan Safet Susiç'in ismi geçiyor.

Yeni Şafak
20:07 - 4/03/2018 Pazar
Güncelleme: 20:30 - 4/03/2018 Pazar
Yeni Şafak
Mehmet Özdilek.
Mehmet Özdilek.

Atiker Konyaspor'da alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Mehmet Özdilek'le yolların ayrılmasına karar verildi.

Devre arasında yapılan Orkan Çınar, Adis Jahovic ve Eto'o gibi isimlerin takıma katılmasına rağmen istenilen sonuçların alınamaması yeşil beyazlı yönetimin Mehmet Özdilek'i göndermesindeki en önemli etken oldu.

Konyaspor'da takımın başına getirilmesi düşünülen isimlerin başında Alanyaspor'dan ayrılan Safet Susiç'in olduğu belirtiliyor.

Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Mehmet Özdilek'le yollarını ayırdıklarını açıkladı.



Mehmet Özdilek maçtan sonra ne demişti?
  • "Geldiğim günden beri ilk defa bu kadar kendimizi aleyhimizde üretken olmadığımız ayaklarımızın çok üretken olmadığı, gitmediği bir müsabaka oynadık. Tabii moral olarak üzüldük biraz da bu tür travma yaratabilir mi? Ona bakacağız. Ama 10 hafta var. 10 hafta içerisinde bunun içinden çıkabilecek kalkabilecek bir gücü var Konyaspor’un hep bunu söylüyorum. Futbol şehri Konyaspor ne bu ortamı ne bu taraftarı ne yönetim ne oyuncular hiçbiri hak etmiyor ama futbolun doğasında bu tür günler var. Burada önemli olan birlik olabilmek bence Konyaspor’u ayağa kaldıracak olan ana temel nokta burası. Birçok şeyler yazılıyor, çiziliyor, dolayısıyla insanların bazı şeyleri bir kenara bırakıp bu takımı daha iyi hale getirebilmek için birlik için olmaları lazım. Tabii bugün kaybettiğimiz için üzgünüz. Ama kafayı öne eğmeye gerek yok mücadeleye devam etmek zorunda Konyaspor”


#Atiker Konyaspor
#Yeni Malatyaspor
#Süper Lig
6 yıl önce