|

Levent Nazifoğlu'ndan 'Sneijder' açıklaması

Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu yaptığı açıklamada, Wesley Sneijder'in eski formunda olmadığını ancak takımdan gönderilmesi halinde Hollandalı yıldızın önümüzdeki sezon alacağı olan 5 milyon euroyu ödemeleri gerektiğini söyledi.

Yeni Şafak
09:17 - 6/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 09:46 - 6/03/2017 Pazartesi
Diğer
Levent Nazifoğlu birçok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Levent Nazifoğlu birçok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Podolski'nin transferinden Sneijder'e, takım otobüsünü tekmeleyen taraftarlardan Beşiktaş'a kadar birçok konuda flaş açıklamalar yaptı.



Beyaz TV'ye konuşan Nazifoğlu'nun sözlerinden öne çıkanlar şunlar:



"Gidecek ya da kalacak oyuncular listesi yok"

  • Tudor ile Sneijder arasında en ufak bir sıkıntı yok. Sıkı antrenman konusunda futbolcular biraz rahatsız. Futbolcular kolay antrenman ister doğaldır. Tudor'un ceza antrenmanı gibi bir yaptırımı yok. Tudor ile her gün konuşuyorum. Ne bizden ne de Tudor'dan önümüzdeki yılla ilgili gidecek ya da kalacak oyuncular listesi yok.
    Tudor ile aramızı bozmaya çalışıyorlar ama son derece dostane bir ilişkimiz var. Hem benim hem de Mehmet Özbek'in.

"Bir daha böyle bir şey olursa şikayetçi olurum"Galatasaray'ın namusu olan otobüse tekme atmak, futbolculara küfür etmek falan olmaz. Galatasaray seyircisi kendisine yakışır şekilde protesto eder. Bir daha böyle bir şey olursa şikayetçi olurum. Benim de şikayetimi kimse geri aldıramaz. UltrAslan Grubu'na da söylüyorum. Futbolcularımıza yumruk atmaya kalktılar. 15-16 yaşında çocukları göndermişler oraya. Herkes aklını başına alacak. Futbolcuya, yöneticiye küfür, fiziki temas teşebbüsü falan yakışmaz. Her şeyin bir yolu, yordamı var. Fiziki temas olmadan polisler araya girdi, bana gerek kalmadı. Futbolculara küfür edilecekse, onlardan önce bu anlaşmaları yapan daha önceki yönetime gitsinler."Podolski'yi şimdi versek, 3 milyon eurodan daha fazla bir rakama gönderirdik"Podolski'yi 3 milyon euro verdiklerinde satmadık. Ocak ayında gidecek. Japonya'ya göre devre arasında vereceğiz. Onlar da önce 'böyle olursa 1.5 milyon euro' veririz dediler. Yaptığımız pazarlıklar sonrası 3 milyon euroya yakın bir noktada anlaşma sağladık. Ama Podolski'yi şimdi versek, 3 milyon eurodan daha fazla bir rakama gönderirdik. "Burası kimsenin çiftliği değil"Sneijder bizim özlediğimiz, bildiğimiz gibi oynamıyor. Bizde 1 yıl daha sözleşmesi var. Benim ya da onun söylemesiyle hemen gidemiyor öyle. Bir an evvel eski formunu yakalaması lazım. Burası kimsenin çiftliği değil. Bu benim için de Dursun Özbek için de geçerli. Herkes görevini bir şekilde iyi yapmak zorunda. Sneijder'e 'git' dediğimiz an, önümüzdeki sezonki alacağı olan 5 milyon euroyu vermemiz gerekiyor. "Gördünüz efendi Beşiktaş'ı"Biz Beşiktaş maçında hakem mağduruyuz ama Federasyon Başkanı'na bakıyorum plaket veriyor güle oynaya. Beşiktaş maçında penaltımız verilmiyor, mağlup oluyoruz. Sonra bu olaylara maruz kalıyoruz. Teşekkürler federasyona. Bir kere Beşiktaş'ın canı yandı. Gördünüz efendi Beşiktaş'ı.









#Galatasaray
#Levent Nazifoğlu
#Beşiktaş
7 yıl önce