|

Liderlik Giuliano'da olacak

Fenerbahçe’nin Beşiktaş ile oynayacağı derbide Brezilyalı oyuncu, hem hücum organizasyonlarını yönlendirecek hem de savunmaya yardımcı olacak. Fernandao’nun yanında ikinci forvet olarak hücum bölgesine yakın oynayacak Giuliano, bir yandan gol ararken bir yandan da takım arkadaşlarına pozisyon hazırlayacak.

Yeni Şafak ve
10:58 - 23/02/2018 Cuma
Güncelleme: 11:14 - 23/02/2018 Cuma
Yeni Şafak
Giuliano Fenerbahçe formasıyla çıktığı 21 maçta 11 gol atarken 2 de asist kaydetti.
Giuliano Fenerbahçe formasıyla çıktığı 21 maçta 11 gol atarken 2 de asist kaydetti.

Fenerbahçe’de derbide saha içi liderliğini Brezilyalı orta saha oyuncusu Giuliano üstlenecek. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın derbideki en büyük kozu Giuliano olacak.

Sarı-lacivertli takımın sahadaki beyni olacak Brezilyalı yıldız, saha içindeki tüm sorumluluğu üstlenecek. Giuliano, hem hücum organizasyonlarını yönlendirecek hem de orta sahaya gelerek savunmaya yardımcı olacak. Koşu istatistiklerinde takımda ilk sırada yer alan Giuliano derbide daha fazla sorumluluk alacak ve sarı-lacivertli takımı ileriye taşıyacak isim olacak.

Fernandao’nun yanında ikinci forvet olarak hücum bölgesine yakın oynayacak yıldız futbolcunun hem kendisi gol arayacak hem de takım arkadaşlarına pozisyon hazırlayacak.

Brezilya Milli Takımı teknik heyetinin de kendisini derbide izleyecek olması Giuliano’yu daha da hırslandırıyor. Giuliano bu yüzden Beşiktaş derbisine farklı bir motivasyonla hazırlanıyor.

Kocaman'ın sisteminde kilit isim

Teknik direktör Aykut Kocaman için de Giuliano vazgeçilmez isim. Golcü futbolcu ,Kocaman’ın oyun sisteminde alan ve adam savunmasında en önemli oyuncu konumunda bulunuyor. Sarı-lacivertli yöneticiler de Brezilyalı oyuncu Giuliano’ya Fenerbahçe'nin bugünleri ve yarınları için temelini oluşturacak oyunculardan biri olarak bakıyor.

  • Göztepe maçında omzu çıkan Giuliano’da risk azalarak devam ediyor. Brezilyalı oyuncu, derbide de özel bandajla sahada yer alacak.
"Takım ruhumuzu sahaya yansıtırsak bizi kimse yenemez"

F.Bahçe’nin Brezilyalı yıldızı Giuliano, takım olgusuna vurgu yaparak, kadroda yer alan tüm oyuncuların takımın başarısı için mücadele ettiğini söyledi. Brezilyalı oyuncu, “Takım ruhumuzu ve saha içindeki birlikteliğimizi yansıtırsak bizim önümüzde hiçbir rakip duramaz. Birbirimiz için koşup, mücadele edersek derbiyi de rahat kazanırız. Sadece takımın başarısını isteyen ve bunun için gerekirse saha içerisinde tartışan bir oyuncu grubuyuz. Bu yapımızı sezon sonuna kadar devam ettirip, şampiyonluk yarışında ipi göğüslemek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

#Fenerbahçe
#Giuliano
#Beşiktaş
6 yıl önce