|

Lucescu'nun menajerinden Türkiye açıklaması

Lucescu’nun menajeri Zaporojanu, Rumen teknik adam hakkında açıklamalar yaptı. Zaporojanu, Lucescu’nun Türkiye’den herhangi bir takımla görüşmediğini söyledi.

Yeni Şafak
12:23 - 19/04/2016 Salı
Güncelleme: 09:30 - 19/04/2016 Salı
Diğer
Lucescu için Türkiye açıklaması.
Lucescu için Türkiye açıklaması.

UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde Sevilla ile eşleşen Shakhtar Donetsk'te teknik direktör Mircea Lucescu'nun manajeri Romanya basınına açıklamalar yaptı.



Sporcope'nin aktardığına göre, Türkiye'de 4 büyük takımın teknik direktör değiştirmesi söz konusu olduğu zaman Lucescu'nun kapısının çalındığını vurgulayan menajer Arcadie Zaporojanu, “Türkiye'de üç İstanbul takımından şampiyon olamayan ikisi, teknik direktör değiştirir. Bu durumda da Lucescu hakkında iddialar başlıyor. Trabzonspor da bu tartışmalar arasında yer alıyor. Ancak şu ana kadar Lucescu'nun Türkiye'den herhangi bir takım ile görüşmesi olmadı” ifadelerini kullandı.



Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Rumen teknik adamın Ukrayna'da kalıp kalmayacağı hakkında da konuşan Zaporojanu, “Shakhtar ile bir görüşmemiz olmadı. Lucescu, sadece çalışmalarına odaklanmış durumda. Burada her şey iyiye gidiyor” dedi.



#Lucescu
#Transfer
#Futbol
8 yıl önce