|

Malatyaspor'da Şenol ve Celil kadro dışı

Aa
00:00 - 6/11/2006 Pazartesi
Güncelleme: 17:10 - 6/11/2006 Pazartesi
Yeni Şafak
Malatyaspor'da Şenol ve Celil kadro dışı
Malatyaspor'da Şenol ve Celil kadro dışı

Türk Telekom Lig (A) takımlarından Malatyaspor'da, dün gerçekleştirilen olağanüstü kongrenin ardından oluşturulan yeni yönetim, tüm futbolculara " başarısız sonuçlar" ve "kamuoyunda yaratılan olumsuz görüntüler" nedeniyle 12'şer bin YTL para cezası verirken, deneyimli futbolcular Şenol Yavaş ve Celil Sağır'ı da süresiz kadro dışı bıraktı.


Malatyaspor Kulübü Hukuk İşleri Sorumlusu Kenan Kulcu, yaptığı açıklamada, yönetim kurulunun, yaptığı toplantıda bazı kararlar aldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Tüm profesyonel futbol takımı sporcularına, alınan başarısız sonuçlar ve kamuoyunda yaratılan olumsuz görüntülerden dolayı 12 bin YTL ceza verilmiştir.


Yine aynı toplantıda, performans düşüklüğü nedeniyle takımı olumsuz yönden etkileyen futbolculardan Celil Sağır ve Şenol Yavaş'ın süresiz olarak kadro dışı bırakılmasına karar verilmiştir. Başkan yardımcısı Mehmet Orhan ve futbol şubesi sorumlusu Mehmet Ali Cici, sporcularla yaklaşık 1 saat süren bir toplantı yaparak, antrenmanları altyapı antrenörleri yönetiminde sürdüreceklerini kendilerine bildirmişlerdir. Ayrıca Mehmet Orhan, takımın ikinci kaptanı olan Serkan Bensol ve Bülent Akın ile de özel bir görüşme yapmıştır. "


17 yıl önce