|

Mehmet Demirkol: Denayer aşkı nedir anlamadım

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray’ın yeni transferi Jason Denayer hakkında konuştu. Demirkol, Belçikalı futbolcu hakkında ‘Kafa topuna bile çıkamıyor, milli maçlarda da rezalet. Bu Denayer aşkı nereden geliyor anlamadım’ ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
10:09 - 12/09/2017 Salı
Güncelleme: 10:56 - 12/09/2017 Salı
Yeni Şafak
Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın yeni transferi Jason Denayer hakkında konuştu.
Mehmet Demirkol, Galatasaray'ın yeni transferi Jason Denayer hakkında konuştu.

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, NTV’deki programında geçtiğimiz haftayı yorumladı.

Denayer hakkında çarpıcı ifadeler kullanan Demirkol, Jason Denayer’in çok fazla gündeme gelmesine anlam veremediğini söyledi. İşte Demirkol’un açıklamaları:

  • Sorumluluk da alıp her yere giriyor. Ancak oyunu kurabilecek, taşıyabilecek bir oyuncu değil. Bu konuda çok vasat. Tudor'u eleştirebileceğimiz birçok şey var ama biraz zaman tanımalıyız. Rodrigues, Tolga ve N'Diaye ile set oyunu oynayamazsınız. Galatasaray'da daha direkt oynamaya yatkın oyuncular var. Galatasaray'ın Antalya maçında 1-0'dan sonra etkili kontra ataklara çıkamaması da çok enteresan.
  • Bu Denayer aşkı nedir anlamadım. Denayer en son ne zaman iyi oynadı? Denayer'in iyi oynadığı bir takım söyleyin bana. Kafa topuna bile çıkamıyor. Milli maçlarda da rezalet. İnşallah yanıltır beni.


#Denayer
#Galatasaray
#Mehmet Demirkol
7 yıl önce