|

Mehmet Topal gözyaşlarını tutamadı

Fenerbahçe'nin Osmanlıspor ile golsüz berabere kaldığı maçın sonunda sarı-lacivertli futbolcular büyük üzüntü yaşadı. Özellikle Mehmet Topal, maçın bitiş düdüğüyle birlikte orta sahada gözyaşlarına hakim olamadı.

Yeni Şafak ve
08:51 - 4/04/2016 Pazartesi
Güncelleme: 06:23 - 4/04/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Şampiyonluk yarışında Osmanlıspor karşısında ağır yara alan Fenerbahçe'de Mehmet Topal, maçın bitiş düdüğüyle birlikte gözyaşlarına hakim olamadı.
Şampiyonluk yarışında Osmanlıspor karşısında ağır yara alan Fenerbahçe'de Mehmet Topal, maçın bitiş düdüğüyle birlikte gözyaşlarına hakim olamadı.

Beşiktaş'la kıyasıya şampiyonluk yarışı içinde bulunan Fenerbahçe'nin Kadıköy'deki resmi maçlardaki 8, ligdeki 4 maçlık serisini Osmanlıspor bitirdi. Ligde 4 maç sonra puan kaybı yaşayan sarı-lacivertliler, lider Beşiktaş'ın 3 puan gerisine düştü.



Sarı-lacivertli taraftarlar Osmanlıspor beraberliğinin ardından kaybedilen 2 puana tepki gösterdi. Maçın bitiş düdüğüyle hayal kırıklığı yaşayan taraftarlar, takımlarını ıslıklayarak protesto etti. Maçtan sonra büyük sevinç yaşayan Osmanlısporlu futbolculara tepki gösteren sarı-lacivertli taraftarlar, konuk ekibin seyircisiyle de kısa süre atışma yaşadı.




Fenerbahçeli futbolcular maçtan sonra büyük üzüntü yaşadı. Özellikle kaptan Volkan Demirel, maçın bitiş düdüğünden sonra uzun süre sahadan ayrılmadı. Mehmet Topal ve Volkan Şen de gözyaşlarına hakim olamadı.







#fenerbahçe
#osmanlıspor
#mehmet topal
8 yıl önce