|

Melo az kalsın felç kalacaktı

Sivasspor maçı öncesinde sağlık heyetine “Bel ağrım geçti ancak şiddetli bir bacak ağrım var” şikayetinde bulunan Brezilyalı oyuncunun fıtığını uzun bir süredir takip eden kulüp doktoru Yener İnce, oynamasına müsaade etmeyerek hayati müdahaleyi yaptı

04:00 - 25/02/2015 Çarşamba
Güncelleme: 01:02 - 25/02/2015 Çarşamba
Diğer

Galatasaray’da ağrıları artınca apar topar ameliyata alınan Felipe Melo’nun futbol hayatını bitirmenin eşiğinden döndüğü ortaya çıktı. Eğer kulüp doktoru Yener İnce, Melo’nun ağrılarının ciddiyetini erken teşhis etmese Brezilyalı oyuncunun futbol hayatı bitecek, hatta felç kalacaktı. 2012-13 sezonundan beri bel fıtığı ağrıları çeken Melo, İstanbul’daki yoğun kar yağışı nedeniyle Büyükçekmece’deki evinde 2 gün mahsur kaldı ve Sivasspor maçı kafilesine antrenmansız katıldı. Sivas’taki antrenmanda rutin kontrolleri yapılan Melo, doktorlara “Benim bel ağrım geçti. Ancak şiddetli bir bacak ağrım var” deyince durumun ciddiyeti anlaşıldı. Melo’nun ağrılarından bir süredir şüphelenen kulüp doktoru İnce, yıldız futbolcunun oynamasına izin vermedi. Felç geçirme ihtimali olan Melo, İstanbul’a döner dönmez ameliyata alındı. 


Hamit: Önemli olan lig sonunda liderlik

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, G.Saraylı futbolcular Hamit Altıntop ve Yekta ile birlikte Unicera 2015 Fuarı’na katıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hamit Altıntop liderliği hak ederek elde ettiklerini belirterek “Önemli olan şimdi değil, 34 hafta sonunda lider olmak. Melo yüreğiyle tüm katkısını yaptı artık sıra ben ve arkadaşlarımda” dedi. 

TERİM ALMANYA’YA GİDİYOR

Fatih Terim, Gökhan Töre ile yaptıkları kavga nedeniyle Milli Takım’dan uzak kalan Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak’ı B.Leverkusen-A.Madrid maçında izlemek için bugün Almanya’ya gidecek. 
#Galatasaray
#Felipe Melo
#Yener İnce
9 yıl önce