|

Muslera'ya inanılmaz teklif!

Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera'ya dünya devinden müthiş bir teklifte bulunmaya hazırlanıyor. Rakam 'hayır' denemeyecek cinsten...

Yeni Şafak
16:39 - 5/08/2015 Çarşamba
Güncelleme: 17:28 - 5/08/2015 Çarşamba
Diğer

İngiliz devi Manchester United, Galatasaray'ın yıldız kalecisi Fernando Muslera için çılgın bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Sporx'in haberine göre De Gea ile yollarını ayıracak olan İngiliz kulübü gözünü Muslera'ya dikti.



Tam 35 milyon euro

İngiliz Daily Star gazetesi, David De Gea'nın Real Madrid'e transferinin yakın zamanda gerçekleşebileceğini duyururken kaleci konusunda tam bir kaos içinde bulunan kulübün uzun zamandır listesinde bulunan Fernando Muslera için 35 milyon euroluk teklifte bulunmaya hazırlandığı iddia edildi.



Louis van Gaal'in Sampdoria'dan bonservis bedeli ödenmeden transfer edilen Sergio Romero'yu ikinci kaleci olarak düşündüğü de aktarılırken kafasındaki ilk ismin Fernando Muslera olduğu kaydedildi.



David De Gea'dan umudunu tamamen yitiren Louis van Gaal'in yönetime iki isim verdiği ve bu isimlerin Fernando Muslera ile Jasper Cillessen olduğu iddia edildi.



United yönetimi, ilk olarak Fernando Muslera için sarı kırmızılı kulübün kapısını çalacak ve 35 milyon euroluk bir teklifte bulunacak. İngilizler, Muslera transferinde mutlu sona ulaşamazsa rotayı Ajax'ın kalecisi Jasper Cillessen'e çevirecek.


#muslera
#de gea
#transfer
#galatasaray
9 yıl önce