|

Mustafa Akçay'dan Alex Song açıklaması

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, dünyaca ünlü Kamerunlu orta saha oyuncusu Alex Song ile ilgili çıkan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Yeni Şafak
17:23 - 14/12/2016 Çarşamba
Güncelleme: 17:32 - 14/12/2016 Çarşamba
IHA
Eski Barcelonalı futbolcu sezon başında Rus ekibi Rubin Kazan'a transfer olmuştu.
Eski Barcelonalı futbolcu sezon başında Rus ekibi Rubin Kazan'a transfer olmuştu.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 2. maçında deplasmanda Kırklarelispor'u 3-1 mağlup eden Osmanlıspor'un başarılı teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, 'Alex Song Osmanlıspor'da şeklinde çıkan haberlerin temeli olmadığını kaydetti.



'Alex Song' haberlerini doğruyu yansıtmadığını belirten Akçay'ın açıklamaları şöyle;



  • “Çok asparagas bir haber o, herhangi bir dayanağı yok bence. Temeli olmayan haberler. Bunlar, oyuncu temsilcilerinin basın ayağı ile yapmış oldukları bir strateji. Saygı duymasak da oluyor. Her kulüp her zaman transfer ister. Ama transfer iki tarafı keskin kılıç gibi, yani sonuçta siz transfer yapmak için yaptığınızda bazı şeyleri kaybediyorsunuz. Dolayısıyla transfer konusunda ihtiyaçlarımız çok fazla yok. 2-3 bölgede bazı ihtiyaçlarımız olabilir. Ama transfer yapmak için de yapmayacağız. İzleme ve transfer komitemiz ile bazı oyuncuları takip ediyoruz, seyrediyoruz. Haklarında en yakın zamanda karar vereceğiz. Sanıyorum önümüzdeki 10 gün içerisinde de bazı şeyler netleşir. Alex Song'la en azından ben ilgilenmiyorum”


#Osmanlıspor
#Mustafa Reşit Akçay
#Alex Song
7 yıl önce