|

'Nani ve Van Persie'yi çıkma lastik gibi Fener'e verdiler'

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi şansını değerlendiren eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, "Manchester United kim ya! Manchester United, eski Manchester United değil. Manchester United'ın en kariyerli iki tane oyuncusunu (Nani ve Van Persie) çıkma lastik gibi bize verdiler" açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak
12:31 - 14/07/2015 Salı
Güncelleme: 13:15 - 14/07/2015 Salı
Diğer

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki muhtemel rakipleri arasında Shakhtar Donetsk, Club Brugge,Ajax, CSKA Moskova ve Monaco bulunuyor. Sarı-lacivertli takımın, tur atlaması halinde play-off turunda bekleyen muhtemel rakipler ise Manchester United, Valencia, Bayer Leverkusen, Sporting Lizbon ve Lazio.



Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Sabah'ta yer alan habere göre Fenerbahçe'nin muhtemel rakiplerini ve yeni transferlerini şöyle değerlendirdi:



'İlk turda gönlümden CSKA geçiyor'

"Fenerbahçe'nin bu kadrosu için 'Şu takımların her birini yüzde 50 geçer' diyemiyorsak bu transferler niye yapıldı? Gönlümden geçen; inşallah ilk turda CSKA Moskova gelir. Brugge da gelebilir. Brugge kim ya? Shakhtar gelmesin, Ajax her şeye rağmen gelmesin sonra da Monaco gelmesin."



'Shaktar'ın ön elemede ne işi var!'

"Shakhtar Donetsk'e büyük haksızlık yapılıyor. Shakhtar Donetsk her sene Şampiyonlar Ligi'ne girer çıkar ama hep oradadır. 3 senedir katılmayan Fenerbahçe'nin nasıl Shakhtar rakibi oluyor! Shakhtar'a günah ya! Shakhtar'ın ne işi var ön elemelerde! Brugge'ü falan anlarım ama Shakhtar ne arıyor buralarda. Bu statünün değişmesi lazım!"



'Play-off turunda Lazio ya da Sporting'

"Play-off turunda ise iki takım gelebilir. Sporting Lizbon veya Lazio gelsin. Diğer üçü gelmesin. Fenerbahçe'nin eğer son turda Valencia'yı çekerse şansı yüzde 40 derim, diğer hepsi için yüzde 50 ve üzeri derim."



'Manu'nun iki yıldızını çıkma lastik gibi Fener'e verdiler'

"Manchester United kim ya! Manchester United, eski Manchester United değil. Manchester United'ın en kariyerli iki tane oyuncusunu (Nani ve Van Persie) çıkma lastik gibi bize verdiler!"



'İngilizler öne elemelerde iyi değil'

"İngiliz takımları Avrupa kupalarında ön eleme turlarında çok iyi oynayamazlar. Alman ve İspanyol takımları daha ürkütücüdür."


#ahmet çakar
#fenerbahçe
#şampiyonlar ligi ön eleme
9 yıl önce