|

Natkho için Trabzonspor'a rakip çıktı

Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan İsrailli futbolcu Bibras Natkho için Sevilla da devreye girdi, görüşmeler sekteye uğradı.

Dha
00:00 - 5/07/2014 Cumartesi
Güncelleme: 16:57 - 5/07/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Natkho için Trabzonspor'a rakip çıktı
Natkho için Trabzonspor'a rakip çıktı

Adrian ve Henrique'yi satan, Janko ile de yolları ayıran Trabzonspor'da yedi yabancı oyuncu bulunuyor. Bu sayıyı en az üçe indirmek isteyen Bordo-Mavili yabancı oyuncu transfer gündeminde yer alan İsrailli futbolcu Bibras Natkho'ya La Liga'dan talipli çıktı. Bonservisini elinde bulunduran Çerkes asıllı futbolcuya imza parasının yanı sıra çok ciddi bir teklif yapan Bordo-Mavililer, Sevilla'nın devreye girmesiyle sıkıntıya düştü. Trabzonspor transfer komitesinin Natkho'ya, "Kararını bir an önce ver" diyerek, fazla bekleyeceğinin mesajını verdiği öğrenildi.

Bir iddia da Cezayir basınında

Bu arada bordo-mavili takımın başına geçmesi beklenen Boşnak teknik direktör Vahid Halilhodzic'in Cezayir Milli Takımı'ndan Abdelmoumen Djabou'nun alınmasını istediği öğrenildi. Cezayir basınında yer alan haberlere göre, Halilhodzic'in 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun alınması için yönetime baskı yaptığı iddia edildi. Tunusun Clup African takımında forma giyen Djabou, Dünya kupasındaki performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

10 yıl önce