|

Nene forvet değil

Beşiktaş''ın sözleşmeli futbolcusu olduğuna vurgu yapan Almeida, ''Yönetim golcü arayabilir. Benim devam eden bir sözleşmem var. Gerisi beni ilgilendirmez. Sahaya çıkarım, görevimi yaparım'' dedi

Süleyman Hatısaru
00:00 - 18/12/2012 الثلاثاء
Güncelleme: 23:29 - 17/12/2012 الإثنين
Yeni Şafak
Nene forvet değil
Nene forvet değil

Beşiktaş''ın gol yollarındaki en etkili ismi Almeida, Ocak ayında forvete takviye yapmayı planlayan siyah-beyazlı takımın listesinin başında yer alan Nene konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı. Ligde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen, son olarak berabere biten Gençlerbirliği mücadelesinde kaçırdıklarıyla eleştirilen Portekizli yıldız, teknik direktör Samet Aybaba''nın her fırsatta dillendirdiği forvet ihtiyacı konusundan en çok rahatsızlık duyan isimlerden. Beyaz TV''ye konuşan Almeida, ''Bence Nene 'santrafor' değil. Nene bir orta saha oyuncusu. Ona golcü derseniz hata yapmış olursunuz. Yönetimin golcü araması beni ilgilendirmiyor. Çünkü buranın sözleşmeli futbolcusuyum. Gerisi beni hiç ilgilendirmez. Sahaya çıkarım ve görevimi yaparım'' ifadelerini kullandı.

KÖTÜ GİDEN BİR ŞEY YOK

Üst üste alınan puan kayıplarının nedeniyle ilgili soruyu yanıtlayan Almeida, ''Bence takımda kötü giden bir şey yok. En azından yenilmiyoruz. Puan kaybetsek de maçı kaybetmemek önemli'' şeklinde görüşlerini dile getirdi. Portekizli yıldız, takım olarak Fernandes''in yokluğunu aradıklarını kaydederken kadro dışı olan bir diğer vatandaşı Quaresma konusunda ise açıklama yapmadı.

Nene harekâtı başlıyor

Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalc?, Ocak ayında Nene'yi takıma kazandırmak istediklerini söyledi. Cuma günkü Kayserispor maçı sonrası transfer çalışmalarına başlayacaklarını dile getiren Kavalcı, ''Samet Aybaba''nın görüşlerini alıp kolları sıvayacağız'' dedi.


٪d سنوات قبل