|

Olmak ya da olmamak

G.Saray, bugün Cluj deplasmanına çıkıyor. Gönlümüzde yatan 3 puan. Futbolsa her türlü sonuca açık. İşte bütün mesele bu;

.
00:00 - 7/11/2012 Çarşamba
Güncelleme: 00:58 - 7/11/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
Olmak ya da olmamak
Olmak ya da olmamak

G.Saray, Şampiyonlar Ligi H Grubu''ndaki 4. maçında bugün deplasmanda Cluj ile karşılaşacak. Saat 21.45''te Romanya''da Dr. Constantin Radulescu Stadı''nda oynanacak maçı İskoç William Collum yönetecek. 3 maçta aldığı bir beraberlikle grupta son sırada yer alan sarı-kırmızılılar eğer bugün galip gelirse gruptaki diğer maçın sonucuna göre ikincilik koltuğuna bile oturabilir ancak yenilirse Şampiyonlar Ligi'ne Romanya'dan elveda demek zorunda kalır. İşte bu denli kritik mücadelede G.Saray''ın kazanmaktan başka çaresi yok.

MELO CEZALI, ELMANDER SAKAT

''Tamam ya da devam'' niteliği taşıyan bu maç öncesi G.Saray'da Ujfalusi ve Elmander sakatlığından dolayı forma giyemezken, Melo da sarı kart cezalısı olduğu için yerini alamayacak. Teknik direktör Fatih Terim, Kayseri ve İstanbul Bş.Bld. karşısında 3'er gollü galibiyet alan kadroyu bozmayı düşünmezken, en büyük kararsızlığı stoperde yaşıyor. Cluj'un hızlı oyuncularına karşı Cris'in yavaş kalabileceğini düşünen Terim''in Semih'i oynatmayı düşündüğü belirtildi.

12 yıl önce