|

Ömer Erdoğan'ın 'Timsah Arena' hayali

Bursaspor'un kaptanı Ömer Erdoğan, futbolu, yapımı devan eden Timsah Arena Stadı'nda bırakmak istediğini söyledi. Deneyimli futbolcu, “İnşallah açılışa Real Madrid gelir ben de jübilemi o maçla yaparım.” dedi.

Cihan
00:00 - 14/08/2012 Salı
Güncelleme: 11:55 - 14/08/2012 Salı
Yeni Şafak
Ömer Erdoğan'ın 'Timsah Arena' hayali
Ömer Erdoğan'ın 'Timsah Arena' hayali

Yerel bir televizyon kanalında spor programına konuk olan Ömer Erdoğan, kariyeriyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Önümüzdeki yıl futbolu bırakmayı düşündüğünü belirten başarılı futbolcu, yapımı devam eden Timsah Arena stadı ile ilgili hayalini şöyle açıkladı:

"Stat gerçekten muhteşem bir görüntüye sahip. Biteceği günü merakla bekliyorum. Buradan her geçtiğimde merakla bakıyorum, takip ediyorum. Önümüzdeki yıla yetişir inşallah yoksa 1 yıl daha oynamam gerekecek. Önümüzdeki yıla yetişeceği söyleniyor. İnşallah açılışa Real Madrid gelir ben de jübilemi o maçla yaparım."


ŞAMPİYON OLDUĞUMUZDA TAKIMDA YILDIZ YOKTU

Taraftarın transfer bekletisini de değerlendiren kaptan Ömer, "Galatasaray ve Fenerbahçe'yle rekabet edeceğimiz için takviye istiyorlar ama şampiyon olduğumuzda da takımda yıldız yoktu. Kim takımında yıldız istemez ama bu şartlarla alakalı. Bir de alacağınız yıldız beklentileri karşılamazsa takımdaki dengeleri de bozabilir. Bence şu anda doğru adımlar atılıyor." diye konuştu.


BATALLA, ALEX İLE BİRLİKTE EN İYİLERDEN

Başarıya giderken hiçbir futbolcunun aldığı parayı düşünmeyeceğini dile getiren Ömer, "Ancak doymuş bir oyuncu olursa başarıyı engelleyebilir. Eğer gelecekse yıldız adayı futbolcu gelsin. Pablo Batalla gibi mesela. Gelirken kimse bilmiyordu belki ama bizimle birlikte yıldızlaştı. Şu anda Türkiye Ligi'nde Alex'le birlikte en iyilerden." dedi.

12 yıl önce