|

Onların kim olduğunu öğrenince çok şaşıracaksınız!

Barcelonalı oyuncuların Getafe basın toplantısını 'Cadılar Bayramı' kostümüyle basmasının ardından gelen tepkiler üzerine Katalan kulüp özür mesajı yayınladı.

Yeni Şafak
15:07 - 2/11/2015 Pazartesi
Güncelleme: 16:28 - 2/11/2015 Pazartesi
Diğer

La Liga'da hafta sonunda oynanan Getafe-Barcelona maçının sonrası ilginç görüntülere sahne oldu. Katalan ekibinin futbolcuları, 2-0 kazandıkları maçın ardından, ev sahibi ekibin basın toplantısını bastı.





Getafe takımının basın toplantısını gerçekleştirdiği sırada Barçalı futbolcular yüzlerinde 'Cadılar Bayramı' kostümleriyle salona girdi. Davetsiz misafirler önce toplantının yapıldığı masaya, ardından salonun içine yöneldi.



Skorer'de yer alan habere göre; rakibe yapılan saygısızlık olarak değerlendirilen bu hareket İspanya'da geniş yankı uyandırırken, Barça kulübü tepkiler üzerine resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlayarak özür diledi.



Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

1- Bu olayda amacımız Getafe takımının her hangi bir mensubunu gücendirmek ya da kırmak değildi.


2- Víctor Rodriguez'in konuşması sırasında yaşananlar, istenmeden yaşanan bir talihsizlikti. Kendisinden bireysel olarak özür diliyoruz. Zaten görüntülerde olaya karışan oyunculardan birinin "Nereye gidiyoruz? Yanlış yola girdik?" dediği görülüyor.


3- Takım, bir Barcelona oyuncusu olmanın ne tür sorumluluklar getirdiğinin farkındadır ve bu yüzden gücenmiş Getafe'li oyuncular ve taraftarlardan özür diliyoruz. Tüm Barcelona'lılar saha içi ve dışında kulübün gurur vesilesi olmak zorundadır.



#barcelona
#cadılar bayramı
#şaka
#özür
8 yıl önce